Prima pagină » Cultural » Cătălin Dobrescu, despre noul iubit al Oanei Radu. ”Nu înțeleg de unde atâta frustrare”

Cătălin Dobrescu, despre noul iubit al Oanei Radu. ”Nu înțeleg de unde atâta frustrare”

30 iul. 2024, 09:47,
BZI.ro, în Cultural

Cătălin Dobrescu a vorbit recent despre noul iubit al Oanei Radu. În toamna anului 2023, Oana Radu a anunțat public separarea de Cătălin Dobrescu, după trei ani de căsătorie. Cunoscuta cântăreață a intentat patru procese împotriva fostului său soț după despărțire. Cei doi nu au ajuns la un acord în privința bunurilor și altor aspecte.

Oana Radu a sugerat în declarațiile sale televizate că a avut parte de o relație „toxică și abuzivă”. Se pare că antrenorul de fitness a înșelat-o în mod repetat, a fost agresiv atât fizic cât și verbal și a profitat de banii cântăreței.

Fostul soț al cântăreței a răbufnit

Oana Radu a sugerat că primește amenințări după despărțire. Recent, Cătălin Dobrescu a izbucnit, afirmând că Oana Radu continuă să îl urmărească, deși el dorește liniște în viața sa. El neagă toate acuzațiile aduse de aceasta.

”Această persoană se ține de mine de nouă luni de zile. Eu am înțeles că vrei să îți faci reclamă, vrei să fii în top acolo (…) Mi s-au adus acuzații că ce s-a întâmplat după. Ce s-a întâmplat după? Cătălin a plecat și nu s-a mai uitat în urmă, asta s-a întâmplat după. Nu a făcut nimic Cătălin, nu a dat un telefon, nu a dat un mesaj, nu a amenințat pe nimeni.

A mirosit el ceva și a plecat (…) Sper să se oprească aceste atacuri la adresa mea, vreau să îmi văd de cariera mea, vreau să îmi văd de viața mea. (…) Mie îmi dă cu virgulă cum un om știe care a fost adevărul și vorbește altceva. Mie aici îmi dă cu virgulă rău de tot.

Sunt foarte supărat, am ales să tac din gură, am tăcut, dar nu îmi place. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit și că mi-am bătut joc, că am manipulat”, a spus bărbatul într-un Instastory.

Cătălin Dobrescu, despre noul iubit al Oanei Radu

Cătălin Dobrescu a declarat că, dacă Oana Radu nu va înceta să vorbească, el va ieși public și va face dezvăluiri despre casa din București și despre evenimentele din relația lor. De asemenea, antrenorul a menționat și relația actuală a vedetei.

”Mi-e rușine de băiatul ăla de e lângă tine, că vorbești numai de mine. Mie mi-ar fi rușine. Să nu mai spun că e mâna mea dreaptă. Tac din gură. E rușine față de el, chiar dacă a fost mâna mea dreaptă, chiar dacă a fost Iuda, nu e problemă. Să fiți sănătoși amândoi, dar nu ai respect”, a mai transmis fostul soț al Oanei Radu.

După imaginile apărute în spațiul public, Cătălin Dobrescu a vorbit despre noul iubit al Oanei Radu și a amenințat cu mai multe dezvăluiri despre casa din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *