Prima pagină » Cancan » Cătălin Dobrescu, declarații neașteptate la acuzații aduse de Oana Radu. ”M-au afectat foarte mult…”

Cătălin Dobrescu, declarații neașteptate la acuzații aduse de Oana Radu. ”M-au afectat foarte mult…”

01 apr. 2024, 11:05,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Dobrescu a făcut primele declarații după seria de acuzații aduse de Oana Radu. Un nou scandal a erupt în industria showbiz-ului românesc, odată cu despărțirea Oanei Radu de Cătălin Dobrescu. Cei doi au pus capăt relației lor în luna decembrie a anului 2023, dar au decis ulterior să păstreze discreția în ceea ce privește motivul despărțirii.

Cu toate acestea, recent, Oana Radu a făcut declarații surprinzătoare atât online, cât și în emisiunea „Fiță cu Adiță”, afirmând că fostul ei soț a abuzat de încrederea ei.

Cătălin Dobrescu, declarații neașteptate la acuzații aduse de Oana Radu

Deși era de așteptat să o critice, fostul soț al artistei a surprins pe toată lumea cu o atitudine plină de respect. În loc să se lase atras în jocul acuzațiilor, el a ales să o complimenteze pe Oana, evidențiind frumusețea, inteligența și talentul ei.

„Vă salut oameni buni! Voiam să îmi cer scuze că am dispărut din peisaj zilele astea. Am fost foarte supărat. N-am putut, când ești supărat nu mai poți să ajuți sau să răspunzi. Am fost foarte supărat, mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult și dacă erau faptele mele, nu mă afectau sau dacă era adevărat. Eu sunt un om căruia nu îi e nici rușine dacă a făcut ceva, nu îmi e nici frică. Sunt un om corect, nu îmi place să mint și nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Să știți că nu o voi face nici acum. Scandalul, certurile prind bine. Eu nu am nevoie de reclamă din asta.

Singura mea declarație este asta. O să vă șocheze probabil, dar nu sunt fals. Fosta mea soție este o femei foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, pentru că așa am crezut eu. Bun, este o femeie foarte frumoasă, este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți n-am dormit dacă ceva nu mergea bine. Cum, pentru persoana asta alături de care am fost atâtea nopți ca să îi fie bine, de ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce. Sau nu îmi stă mie în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată vreau să spun că este liberă să facă ce vrea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte.

Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o sau a supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică și nici nu mi-a plăcut niciodată. Atât am avut de spus. Eu zic că să fii mai bun e gratis. Știți ce se întâmplă, nu că e gratis, dar te simți bine și asta e cel mai important, îți dă liniște, pui capul pe pernă seara bine .”, a spus Cătălin Dobrescu pe TikTok.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost împreună timp de aproape 4 ani

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost împreună timp de aproape 4 ani, dar în luna decembrie a anului 2023 au anunțat că vor urma căi separate în viață. Chiar dacă această decizie a fost surprinzătoare pentru fanii artistei, nimeni nu ar fi putut anticipa suferința prin care a trecut în această perioadă. De data aceasta, vedeta a decis să fie sinceră și să ofere un exemplu celor care se confruntă cu situații similare.

Oana Radu a dezvăluit că a trebuit să suporte o relație toxică și abuzivă timp de 3 ani. De asemenea, a subliniat că nu își dorește să îl prezinte pe fostul ei partener de viață într-o lumină negativă, dar nu mai vrea să ascundă adevărul. În plus, vedeta a menționat că acum nu mai simte frică de nimic, deoarece a trecut prin multe în acea relație.

După toate acuzațiile aduse în spațiul public, Cătălin Dobrescu a oferit un raspus sincer pentru fosta lui soție, Oana Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *