Prima pagină » Cancan » Cătălin Crișan, schimbat total la 53 de ani. Cu greu îl mai recunoști

Cătălin Crișan, schimbat total la 53 de ani. Cu greu îl mai recunoști

03 aug. 2021, 10:34,
în Cancan

Îndrăgitul artist Cătălin Crișan cu greu mai aduce aminte de cel care pe vremuri încânta atâta lume deoarece este schimbat total la 53 de ani. Acesta pare să fi pierdut lupta cu kilogramele și este totodată vizibil îmbătrânit. Mai mult, Cătălin Crișan a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă și nu prea a mai apărut la pe scenă sau la TV.

Timpul nu iartă pe nimeni. Un artist român care a cântat și a încântat generații la rând este de nerecunoscut acum. Și este vorba despre Cătălin Crișan, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară românească. Cu siguranță nu există român de vârsta a doua care să nu fi auzit măcar o piesă de-a artistului.

Cătălin Crișan este schimbat total la 53 de ani

Artistul Cătălin Crișan a intrat într-un con de umbră, dacă este să judecăm după faptul că nu a mai apărut pe micile ecrane. Totuși, în luna aprilie a acestui an, artistul a fost invitat în emisiunea Rețeaua de idoli de la TVR2, cu Irina Păcurariu. Cătălin Crișan a dat curs invitației, ocazie cu care telespectatorii l-au putut revedea.

Față de cum arăta în tinerețe, artistul pare schimbat, iar kilogramele în plus și-au pus amprenta asupra modului în care arată, chiar și asupra chipului. În rest, zâmbetul la purtător și dezinvoltura cu care ne-a obișnuit Cătălin Crișan au rămas neschimbate.

În timpul în care a lipsit din viața publică, Cătălin Crișan a cochetat cu actoria. El a jucat în piesa „Cabina actorilor”, scrisă chiar de către el. Scenariul său a fost pus în scenă de regizorul Felix Crainicu, iar spectacolul îi are în distribuţie pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu și Alexandra Sălceanu.

Cu cine se iubește Cătălin Crișan

În prezent, Cătălin Crișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Monica, cu care s-a afișat public, pentru prima dată, la nunta lui Gabriel Cotabiță. În stilu-i caracteristic, artistul a declarat că se va însura pe 6 februarie, în anul în care va împlini 70 de ani.

„Am spus că mă însor exact pe 6 februarie, când oi împlini 70 de ani, dacă o mai fi lângă mine. Că atunci oricum nu mă mai ia nimeni”, a spus, în urmă cu ceva timp, Cătălin Crișan.

Are două căsnicii la activ

Cătălin Crișan a mai fost căsătorit de două ori, cu două femei superbe, ambele cadre medicale. A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fată și un băiat, pe Daria Cătălina și pe Raris Andrei.

Apoi, la sfârșitul anului 2010, Cătălin Crișan a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, artistul a divorțat și de cea de-a doua soție. În altă ordine de idei, Cătălin Crișan cu greu mai amintește de artistul de altă dată și este schimbat total la vârsta de 53 de ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *