Prima pagină » Cancan » Cătălin Crișan avea dureri insuportabile și a fost operat de urgență. Cum se simte acum artistul

Cătălin Crișan avea dureri insuportabile și a fost operat de urgență. Cum se simte acum artistul

29 ian. 2024, 10:39,
în Cancan

Îndrăgitul artist Cătălin Crișan a ajuns la spital cu dureri insuportabile și a fost operat de urgență pentru hernie de disc laterală. Înterpretul în vârstă de 55 de ani și-a luat prin surprindere fanii, care nu știau de problemele lui de sănătate. În prezent, Cătălin Crișan se recuperează după dubla intervenție chirurgicală, iar starea lui de sănătate evoluează bine.

Cătălin Crișan a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor și asta din cauza unor probleme de sănătate. Artistul în vârstă de 55 de ani avea dureri insuportabile, astfel că a ajuns pe mâna medicilor care l-au operat de urgență. În prezent, Cătălin Crișan se află în afara oricărui pericol și se recuperează bine.

Cătălin Crișan, operat de urgență

Cătălin Crișan a fost operat de urgență din cauza unei hernii de disc. Artistul în vârstă de 55 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare, după ce și-a revenit. Cântărețul a mărturisit că s-a confruntat cu dureri „groznice” de spate din cauza diagnosticului primit. Mai mult, Crișan a dezvăluit că niciun medic neurochirurg nu a vrut să facă această intervenție, fiind una riscantă.

Solistul a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare, luându-și prin surprindere fanii care nu știau de problemele de sănătate ale acestuia. Artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale care l-a ajutat să se repună pe picioare.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe contul de Facebook.

De asemenea, cântărețul a ținut să îi mulțumească și iubitei sale, care a fost tot timpul lângă el.

Cătălin Crișan e discret cu privire la iubita sa

În vara anului trecut, Cătălin Crișan dezvăluia că iubește din nou. Deși a trecut un an de când a mărturisit că are o nouă iubită, după divorțul de Alina Cupșa, artistul încă nu a prezentat-o lumii pe cea care i-a readus zâmbetul pe buze. Într-un interviu acordat Antena Stars în 2023, cântărețul spunea că nu o ține ascunsă, ci doar nu caută atenție.

„Nu ascund pe nimeni. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este, ca ostentativ, să dorești să apară”, declara la momentul respectiv Cătălin Crișan.

Artistul a trecut prin două divorțuri, de Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995-2009, și Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010-2013. Ambele sale soții i-au dăruit copii, cea mai cunoscută fiind fiica muzicianului cu Lucia Bubulac, Daria Crișan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024