Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Cazacu, revoltat în cazul crimelor din Constanța! Condamnă autoritățile din România

Cătălin Cazacu, revoltat în cazul crimelor din Constanța! Condamnă autoritățile din România

12 sept. 2024, 23:59,
în Cancan ultimă oră

Cazul din Constanța, unde un tânăr în vârstă de 26 de ani a ucis două femei și apoi le-a furat bunurile, a șocat întreaga țară. Cătălin Cazacu a fost unul dintre cei care s-au revoltat în urma crimelor șocante. Fostul campion la motociclism condamnă autoritățile române.

Crimele comise cu sânge rece în Constanța au șocat întreaga țară. Denisa și Delia au fost ucise și apoi jefuite. Presupusul lor criminal se află acum în arestul poliției, însă bărbatul susține că este nevinovat. Oamenii legii au însă mai multe piste care îl incriminează.

Cătălin Cazacu, revoltat în cazul crimelor din Constanța

Cătălin Cazacu condamnă autoritățile din România. Fostul campion național la motociclism e de părere că oamenii legii din România se comportă mult prea atent cu bărbatul despre care se crede că a ucis două tinere și complicea lui, femeia care îi era concubină.

„Iar am deschis televizorul, iar m-am minunat. Am tot zis chestia asta, diferența dintre Poliția Română și poliția din Europa și America, băi nene, ăia te bat și apoi te întreabă. La noi te întreabă de 10 ori și eventual apoi vine unul cu un pix și cu o foaie și îți scrie o amendă.
Mă uitam la ălă de le-a omorât pe fetele alea din Constanța. Ai declarațiile copiilor, ai o mie de chestii care dovedesc că ăla e vinovatul. Băi nene, și îl aduc ei la audieri și pe el, și pe maimuța aia de femeie, care l-a ținut în casă cu tot cu cadavru, și cum îl dau polițiștii jos din duba aia, să nu se rănească. În America venea în cătușe, (…) dacă ăla mai merită tratament de om. Îl arunci din dubă. Moare, asta e, moare! Noi ne chinuim cu el să îl dăm jos din dubă să nu pățească săracul ceva.”, spune Cătălin Cazacu.

Femeia care i-a fost complice ar fi trebuit să fie adusă la audieri în cătușe

Fostul campion la motociclism e de părere că și femeia care i-a fost complice ar fi trebuit să fie adusă la audieri în cătușe, nicidecum să fie tratată atât de frumos cum au tratat-o autoritățile din România.

„Pe cealaltă o aduce la audieri fără cătușe, și își acoperă ea fața să nu fie văzută. Adu-o, mă, în cătușe. (…) Asta e diferența. Unul care se uită acum la televizor zice: omor și eu și ce pățesc, că uite ce frumos mă tratează ăia. Atunci ne mai mirăm.”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Constanța susține că e nevinovat

Zilele trecute, în timp ce se afla în custodia oamenilor legii, principalul suspect al dublei crime de la Constanța a făcut primele declarații și a ținut să menționeze că este nevinovat, și că a fost reținut ilegal.

„Nu le-am omorât. Nu e adevârat. Trebuiau să se găsească probe dacă erau lovite sau sugrumate. Am cumpărat mașina de la a doua victimă. Dacă există probe de ce nu m-au arestat de mult. Nu mă lăsau să ma fac a doua crimă. Eu sunt nevinovat. Nu (nr. nu l-a urmărit poliția în seara accidentului). O cunoșteam de la mare. Eu lucram la ospătar la mare. Nu am omorât-o. Acum plec acasă”, a spus principalul suspect, conform Ziua de Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *