Prima pagină » Cancan » Cătălin Cazacu are o iubită foarte atrăgătoare. De cât timp este împreună cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu are o iubită foarte atrăgătoare. De cât timp este împreună cu Ramona Olaru

25 oct. 2021, 10:13,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Cazacu și-a oficializat recent relația cu noua iubită, după ce o lungă perioadă el și Ramona Olaru au fost doar prieteni. Pasionat de sporturi extreme, în special de motociclism, Cătălin a ajuns în atenția publicului și pentru numeroasele relații amoroase. Dintre fostele iubite ale  lui Cătălin Cazacu, le amintim doar pe Denisa Tănase de la Bambi, Roxana Butnaru, Ana Roman.

Cătălin Cazacu este un cunoscut campion la motociclism, care apoi a cochetat cu lumea showbiz-ului autohton. Încet-încet, sportivul pasionat de viteză a ajuns să participe la numeroase reality-show-uri și emisiuni TV, fiind imediat îndrăgit de public. Totodată a ajuns și prezentator TV, fiind implicat în proiectele „Vulturi de noapte” ori „Cash Taxi” de la Kanal D ori Distracțiile lui Cazacu’ de la TVR.

Cătălin Cazacu, la film cu noua iubită

După cum spuneam, Cătălin Cazacu și-a câștigat rapid renumele de Don Juan, el având numeroase relații la activ. Ba chiar, Cătălin ar fi fost cel din cauza căruia au divorțat Ilie Năstase și Brigitte, actuala soție al lui Florin Pastramă. Și totuși, de curând, campionul motociclist a bifat un nou trofeu, de data aceasta în plan sentimental. De aproape două săptămâni, Cătălin și Ramona Olaru au confirmat că formează un cuplu, după ce foarte mult timp au fost buni prieteni.

Dacă inițial cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, acum au ieșit împreună la film și și-au confirmat relația. Chiar dacă nu prea are timp de pierdut, de data aceasta Cătălin Cazacu și-a scos iubita la film, cei doi mergând la avanpremiera filmului Dune. Astfel, Cătălin și asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz.

„Suntem de câteva luni împreună, iar fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană”, a precizat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu are un copil

Fostul mare campion la motociclism este născut la data de 11 mai 1984, la Timișoara și are vârsta de 37 de ani. Fiind un bărbat înalt, Cătălin având 1,85 metri, cu ochi albaștri, el are la activ cuceriri pe bandă rulantă. Și totuși, în urmă cu 12 ani, Cătălin Cazacu a fost la un pas să se însoare. Aleasa lui era tocmai femeia care l-a făcut tată pentru prima oară.

În plan personal, noul iubit al Ramonei Olaru are un băiețel de 11 ani pe nume Andrei. Acesta este rezultatul iubirii dintre Cătălin și Nicoleta, o tânără artistă, dar a căror relație nu a mers. Pe atunci, Nicoleta venea după o dramă personală – în urmă cu un an își pierduse soțul. Cătălin Cazacu și Nicoleta au fost împreună aproximativ cinci ani, însă relația lor nu a mai funcționat. Și aceasta cu toate că vedeta TV a cerut-o în căsătorie pe mama băiatului său, dar nu a primit niciun răspuns concret. În altă ordine de idei, Cătălin Cazacu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noua lui iubită, Ramona Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *