Prima pagină » Radio » Actualitate » Cătălin Cazacu ar fi avut o amantă care face videochat. Ramona Olaru a luat foc când a aflat și l-a părăsit

Cătălin Cazacu ar fi avut o amantă care face videochat. Ramona Olaru a luat foc când a aflat și l-a părăsit

18 apr. 2023, 10:25,
în Radio

Cătălin Cazacu ar fi avut o amantă care face videochat, în timp ce forma un cuplu cu Ramona Olaru, aceasta din urmă aflând că e înșelată. Cum e și normal în astfel de cazuri, respectivul trio amoros nu a rezistat mult timp, asistenta TV spunându-i adio motociclistului. Așadar, în cele din urmă, Cătălin Cazacu a rămas doar cu iubita de rezervă, o brunetă pe nume Elena.

Poveste întortocheată, ale cărei personaje principale sunt Cătălin Cazacu și Ramona Olaru. Iubirea mare dintre cei doi părea că se îndreaptă către Altar, aceștia făcându-și planuri de nuntă. Dar nu a fost să fie până la urmă, iar cauza despărțirii celor doi ar constitui-o infidelitatea motociclistului. Jurnaliștii de la Cancan.ro au aflat despre amantlâcul în care era implicat Cătălin Cazacu, și care a dus la despărțirea de Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu ar fi avut o amantă care face videochat

În această poveste de dragoste trăită, până nu demult, de Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-a făcut intrarea, la un moment dat, o anume Elena, o tânără care își câștigă existența practicând videochatul, lucru care s-a adeverit la o simplă căutare pe Internet. Astfel, respectivul trio amoros nu a ținut prea mult, iar în final, așa cum era și firesc, a dus la ruperea logodnei dintre motociclist și asistenta de la Neatza.

Sursele Cancan.ro susțin că amanta lui Cătălin Cazacu, Elena, a afișat în fața lui motociclistului o imagine de femeie cuminte și iubitoare, aceasta sperând ca, până la urmă, prezentatorul de la Antena Stars s-o părăsească pe Ramona. După o perioadă, însă, ironia sorții a făcut ca motociclistul să găsească filmări cu Elena în timp ce își făcea de cap în fața unui monitor.

Astfel, Elena ar fi devenit o mică sursă de venit pentru acesta în timp ce se iubea, în văzul lumii, cu Ramona Olaru. Numai că blondina a aflat de faptul că e tradusă cu Elena și a hotărât să-l părăsească. Mai mult, în timp ce motociclistul se vedea pe ascuns cu Elena, aceasta se plângea că își va încheia socotelile cu viața dacă prezentatorul TV o va părăsi.

Cazacu și Elena s-au dat de gol prin postările de pe Instagram

Însă Cătrălin Cazacu nu s-a despărțit de Elena după ce Ramona l-a părăsit. Ei își fac veacul împreună și acum. Numai că, se pare că bruneta ar mai avea un iubit neamț, trecut de prima tinerețe, care i-ar fi achiziționat un apartament în zona de nord a Bucureștilor și care îi asigură o viață regească de câțiva ani. Și dacă ea trăiește bine… la fel o face și Cazacu.

Chiar dacă nu o recunoaște ca iubită oficială, cei doi au petrecut Paștele împreună, într-o stațiune turistică din România, fiind plecați la drum cu mașina Elenei. Una deloc ieftină, un Porsche achitat de bărbatul neamț despre care vă informam mai sus. Relația lor a fost condirmată chiar de cei doi, indirect, pe rețelele de socializare, postându-se din același loc, în același timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
18 septembrie 2024
18 septembrie 2024