Prima pagină » Cancan » Cătălin Cazacu a confirmat că are o nouă iubită. Vedeta a lansat un atac subtil pentru Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a confirmat că are o nouă iubită. Vedeta a lansat un atac subtil pentru Ramona Olaru

16 oct. 2024, 10:14,
Radu Vasiluță în Cancan

Cătălin Cazacu a confirmat recent că are o nouă iubită însă susține că deocamdată nu vrea să dea detalii despre partenera sa. În urmă cu doi ani, acesta a trecut printr-o perioadă dificilă, după despărțirea de Ramona Olaru. La acel moment, Cătălin Cazacu și asistenta Tv urmau să se căsătorească, însă totul a luat o turnură diferită.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o relație tumultuoasă, timp de doi ani, marcată de un lung șir de împăcări și despărțiri. Imediat după logodna din vara lui 2022, asistenta TV și campionul la motociclism au decis să se despartă definitiv. Neînțelegerile constante au provocat ruptura dintre ei, dar au existat și acuzații de infidelitate din ambele părți, potrivit Viva.

Cătălin Cazacu are o nouă iubită

La aproape doi ani de când s-a despărțit de fosta logodnică, Cătălin Cazacu iubește din nou. Bărbatul a confirmat că este implicat într-o relație dar preferă să nu o oficializeze încă. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta TV a dezvăluit, într-un mod mai subtil, că lucrurile decurg foarte bine din punct de vedere sentimental.

Campionul la motociclism a suferit enorm după despărțirea de Ramona Olaru, dat fiind că ea a fost singura femeie pe care a cerut-o vreodată în căsătorie. În timp ce fosta lui logodnică a încercat să-și refacă viața amoroasă, el a declarat, multă vreme, că este singur.

„Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun chestia asta. O să spunem doar că sunt foarte bine. Hai să discutăm despre altceva… nu ne ajută cu nimic”, a precizat Cătălin Cazacu.

În cadrul aceluiași podcast, Cătălin Cazacu a descris femeia ideală pentru el. Partenera lui trebuie să aibă un scop bine definit, astfel ca relația să contribuie la dezvoltarea personală a amândurora.

„Nu pot să mă văd niciodată lângă o femeie care se trezește dimineața doar ca să se trezească. Îmi place să am pe cineva de la care pot să învăț. Am toate aplicațiile de dating, dar nu le deschid niciodată. Nu e un secret”, a mai precizat bărbatul.

Ce a dus la despărțirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

Acuzat de infidelitate de fosta logodnică, Cătălin Cazacu afirmă cu tărie că nu a călcat strâmb în relația anterioară. A avut, în schimb, suspiciuni că Ramona Olaru l-ar fi trădat, lucru pe care nu l-a putut confirma niciodată și care a schimbat dinamica relației.

„Răspunsul este nu (n.r. – dacă a înșelat-o pe Ramona Olaru). Eu cred că adevărul absolut nu-l deține nimeni, niciodată. Fiecare dintre noi, într-o relație, este dator să nu îl pună pe celălalt în situația să își pună întrebări sau să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări. Dacă există o suspiciune că tu, într-o seară, ai fost în acel loc… eu n-am de unde să știu dacă tu ai fost în acel loc.

Dacă tu ești împreună cu un bărbat într-un loc, doar voi doi – doar voi doi o să știți acel adevăr. Tu poți să-mi spui ceva, el poate să-mi spună același lucru, dar n-o să știu niciodată adevărul. Ca acest lucru să nu existe, nu ajung în situația aia. E simplu, ca să n-avem suspiciuni, eu n-ajung niciodată între patru pereți cu o femeie”, i-a spus Cazacu lui Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`