Prima pagină » Cancan » Cătălin Botezatu pleacă de la „Bravo ai stil!” În ce proiecte se implică celebrul designer

Cătălin Botezatu pleacă de la „Bravo ai stil!” În ce proiecte se implică celebrul designer

28 iul. 2021, 13:43,
în Cancan

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a luat o hotărâre crucială în legătură cu emisiunea pe care o juriza și pleacă de la „Bravo ai stil!”. Cu toate acestea, creatorul de modă va rămâne fidel postului de televiziune Kanal D și se va implica în alte proiecte. Totodată, s-a aflat și cine sunt primele concurente ale celebrei emisiuni de modă care va fi difuzată în toamnă.

„Bravo ai stil!” este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de fashion din țara noastră. Formatul este unul care are mare succes, dar care acum are parte de schimbări importante. Celebrul designer Cătălin Botezatu va părăsi concursul de modă, după trei ani de jurizare. Cu toate acestea, creatorul de modă promite că se va implica în alte proiecte de televiziune.

Cătălin Botezatu pleacă de la „Bravo ai stil!”

Cătălin Botezatu a făcut un anunț important pentru toți cei care au urmărit celebra emisiune jurizarea de la Bravo ai stil! timp de trei ani. Astfel, celebrul designer nu va mai juriza „Bravo, ai stil!” sezonul acesta. Vedeta și-a dat demisia din poziția de jurat, însă își va continua colaborarea cu Kanal D, alături de care va dezvolta noi proiecte de televiziune, potrivit declarațiilor sale.

El promite că nu va încheia contractul cu postul de televiziune, ci se va implica în alte proiecte interesante. Fostul jurat i-a pregătit pe fanii lui pentru ce va urma și le-a zis să fie atenți, că le pregătește surprize mari.

„A venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune”, a precizat Cătălin Botezatu.

Cine participă în acest sezon la „Bravo, ai stil!”

În altă ordine de idei, au început filmările pentru „Bravo ai stil!” Ceea ce se știe la momentul actual, este faptul că Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele despre care știm că au acceptat provocarea noului sezon care va fi difuzat la Kanal D din această toamnă.

Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, iar Nicoleta Nucă este deja obișnuită cu lumina reflectoarelor. Artista s-a făcut remarcată în 2014 la X Factor, când a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică Jr. Ea a mai participat și la emisiunile „The Four” şi „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. O altă vedetă de la noi care s-a remarcat în emisiunea de modă de la Kanal D este și Andreea Tonciu, care a făcut o figură frumoasă în sezonul trecut.

Altfel spus, Cătălin Botezatu, care pleacă de la „Bravo ai stil!”, a intrat în echipa emisiunii în anul 2018, după ce s-a retras Răzvan Ciobanu. El a a jurizat alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu și era cel mai de temut, având în vedere experiența pe care o are în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`