Prima pagină » Actualitate » Cătălin Botezatu părăsește România! Ce l-a determinat pe designer să ia decizia radicală!

Cătălin Botezatu părăsește România! Ce l-a determinat pe designer să ia decizia radicală!

19 iul. 2024, 08:19,
în Actualitate

Cătălin Botezatu părăsește România pentru o lungă perioadă de timp. Designerul a spus unde va pleca și ce planuri are pentru această vară. Cunoscut ca un împătimit al călătoriilor și al vacanțelor, Cătălin Boteatu a precizat că va merge în Mexic și SUA.

Cătălin Botezatu părăsește România!

Cătălin Botezatu adoră să călătorească și iubește locurile exotice. Designerul reușește să ne impresioneze mereu cu destinațiile alese. Cu toate acestea, designerul a avut parte și de peripeții în deplasările sale, atât de multe încât ar avea nevoie de o zi întreagă pentru a le povesti.

Prezent la un eveniment monden, acolo unde a fost și premiat pentru activitatea sa, Cătălin Botezatu ne-a mărturisit că are o vară plină, nu are timp de vacanțe și relaxare până în luna decembrie, atunci când va pleca din țară pentru o lungă perioadă de timp.

„Nu am timp pentru vacanță, vacanță abia în luna Decembrie!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu va petrece Revelionul pe cel mai mare vas de croazieră, alăturii de prieteni, însă nu înainte de a vizita New York-ul și Miami. Și asta nu este tot, designerul bifează și Mexicul, acesta se reîntoarce la Tulum, pentru mai bine de două săptămâni.

„Plec la New York, apoi la Miami, de acolo mă îmbarc pe cel mai mare vas de croazieră, voi face revelionul acolo cu prietenii, apoi mă întorc la Miami și plec pentru 17 zile la Tulum la celebrele festivaluri de muzică”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Chiar dacă va fi plecat pentru o lună de zile, designerul mărturisește că este perioadă destul de scurtă pentru el, care nu compensează desele vacanțe pe care le făcea înainte.

„Voi fi plecat o lună. Față de câte vacanțe aveam înainte, acum o lună este puțin. Am avut parte și de peripeții în vacanțe, dacă aș sta să povestesc ar trebui să vorbim până mâine”, a mai declarat designerul.

A cheltuit 100.000 de euro în vacanță

La finele anului trecut, Cătălin Botezatu a fost într-o vacanță de lux de aproape o lună de zile în SUA și Mexic. Celebrul designer s-a cazat în hotelul unde s-a filmat „Singur acasă“.

„Am plecat din țară înainte de Crăciun, pe data de 20 decembrie, pentru aproape o lună de zile. Am aterizat la New York, unde am stat la hotelul în care s-a filmat celebrul film ‘Singur acasă’, apoi am plecat la Miami. Acolo am stat într-un hotel în care se află un mamut tras în foiță de aur.’, a povestit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a continuat vacanța și, în prima zi a anului 2024, a plecat direct în Tulum, Mexic, pentru 16 zile. Acolo, designerul a ales să stea în cel mai scump hotel din lume, Azulik.

Ulterior, vedeta s-a mutat la două dintre cele mai căutate hoteluri din Tulum. Este vorba de „Be Tulum“ și „Nomad“, recunoscute pentru arhitectura și camerele lor realizate chiar în mijlocul junglei. De altfel, Cătălin Botezatu a declarat că petrecerile mari din această perioadă se fac în aceste două locații.

Cătălin Botezatu a dezvăluit, în trecut, și care a fost cea mai mare sumă pe care a cheltuit-o într-o vacanță. 100.000 de euro a scos designerul din buzunar, în urmă cu mai mulți ani, atunci când, împreună cu mai mulți prieteni, a ales să viziteze America de Sud.

Acum, Cătălin Botezatu a luat decizia să părăsească România pentru o lungă perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024