Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Catalin Botezatu: “Elena Ceausescu a fost amanta mea si nu pot sa mi-o scot din minte!”

Catalin Botezatu: “Elena Ceausescu a fost amanta mea si nu pot sa mi-o scot din minte!”

07 apr. 2017, 11:21,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:46595;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Cel mai ravnit barbat din Univers face o dezvaluire socanta, atit pentru parintii lui cat si pentru istorici.
Bucuresti, Romania. Celebrul Catalin Botezatu, care se autointituleaza “cadoul lui Dumnezeu pentru femeile din Romania”, uluieste presa mondena cu o declaratie soc, despre o presupusa relatie pe care a avut-o in tinerete cu Elena Ceausescu.
Acesta declara: “De cand eram mic aratam foarte bine si eram dorit de toate nomenclaturistele vremii. Faima mea a ajuns in cele din urma si la urechile sotiei lui Nicolae Ceausescu, care a dorit sa aibe o relatie de amicitie cu mine, relatie care s-a transformat intr-una pasionala la foarte scurt timp.”
Intrebat de presa cum era Elena Ceausescu in pat, acesta a continuat: “Elena era o femeie deosebita, care stia ce vrea atat in viata publica si politica, cat si in propriul dormitor. Daca ar trebui sa caracterizez tipul de relatie amoroasa pe care am avut-o cu ea as folosi termenul: lupta de clasa. Era, cum sa zic, un diavol dar si o sfanta in acelasi timp si tot ce am invatat despre sex a fost doar de la ea. La inceput am facut-o pentru mancare, bautura si tigari, dar dupa aceea chiar am iubit-o sincer pe acea fiinta gingasa. Ar fi trebuit sa fiu langa ea in fata plutonului de executie, dar soarta nu a dorit sa murim impreuna si astfel sunt blestemat sa traiesc o viata stearpa cu de-al de Dragusanu sau fel de fel de curve ieftine in asteptarea momentului cand o voi revedea din nou pe cea care era menita sa-mi fie pereche.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`