Prima pagină » Cancan » Cătălin Botezatu, despre Monica Gabor și Mr. Pink. „A venit cu un superb Rolls Royce. E foarte respectată la Hollywood și…”

Cătălin Botezatu, despre Monica Gabor și Mr. Pink. „A venit cu un superb Rolls Royce. E foarte respectată la Hollywood și…”

13 nov. 2023, 09:22,
BZI.ro, în Cancan

Cum l-au impresionat-o pe Cătălin Botezatu, Monica Gabor și Mr. Pink. Nu mai este un secret pentru nimeni că Monica Gabor și Mr. Pink au o relație de iubire de mulți ani și trăiesc o poveste frumoasă, despre care se cunosc puține detalii, deoarece ambii sunt discreți în privința vieții lor personale.

Cu toate acestea, în trecut, Cătălin Botezatu a fost invitatul lor în America într-un context profesional, iar cu acea ocazie a fost impresionat de ceea ce a observat. Monica Gabor a trăit într-un stil de viață luxos și extravagant în perioada când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, dar apoi a urmat o muncă dificilă pentru ea, în care încerca să se stabilească și să câștige bani pentru a-și crește fiica. În cele din urmă, a reușit să se descurce, dar apoi l-a întâlnit pe Mr. Pink, moment în care viața ei s-a schimbat complet.

Cătălin Botezatu a fost impresionat de Mr. Pink

Mr. Pink este un om de afaceri important, care nu se preocupă deloc de bani, așa că nu este surprinzător faptul că Monica Gabor se bucură de lux și opulență în America și beneficiază de un respect considerabil din partea celor din jur. În timp ce partenerul ei și-a deschis un nou business, ea a decis să-l invite în SUA pe Cătălin Botezatu, cu care era destul de familiarizată de când participa la prezentările sale de modă. Așa că, fără ezitare, celebrul designer nu a putut refuza invitația.

Cătălin Botezatu se aștepta să fie tratat cu amabilitate, dar nu se așteapta niciodată să o vadă pe Monica Gabor atât de frumoasă, elegantă, îngrijită și respectată. Mai mult decât atât, chiar ea a fost cea care l-a întâmpinat cu o mașină de lux, ceea ce l-a impresionat pe Cătălin Botezatu.

“De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit sa o revad. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunata, de o eleganta desavarsita. Ma bucur pentru fericirea ei si pentru noua ei familie”, a povestit designerul în urmă cu mai mult timp.

Cătălin Botezatu, despre Monica Gabor și Mr. Pink

Cătălin Botezatu a fost impresionat de aspectul Monicăi Gabor, de stilul de viață luxos în care trăiește, dar cel mai mult de relația pe care o are cu Mr. Pink. Chiar dacă a petrecut o durată relativ scurtă în prezența lor, a putut observa cât de mult se iubesc și ce poveste frumoasă de dragoste trăiesc. Mai mult decât atât, a menționat că nu a întâlnit un cuplu care să fie atât de sincer și legat de o iubire precum a lor.

“Monica e foarte respectata la Hollywood datorita caracterului ei frumos si a personalitatii calde. Ea si Mr. Pink traiesc o iubire sincera  si formeaza un cuplu neasteptat de frumos. Sincer sa fiu, nu am vazut un cuplu legat de o iubire mai sincera decat cea pe care o traiesc ei”, a ținut să precizeze Cătălin Botezatu, complet fascinat de Monica, dar și de Mr. Pink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *