Prima pagină » Actualitate » Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă! „Din dragoste poți face orice!“

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă! „Din dragoste poți face orice!“

23 aug. 2024, 08:34,
în Actualitate

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă. Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri șocante legate de experiența trăită cu ani în urmă. Acesta a vrut să recurgă la gestul necugetat în urma unei suferințe în dragoste.

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă din dragoste!

Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri din viața lui tumultoasă care i-au înspăimântat pe fani. Acesta a recunoscut că a vrut să se sinucidă în trecut. Creatorul de modă a vrut să apeleze la acest gest extrem în urma unei suferințe în dragoste, care face parte din trecutul lui.

Designerul a explicat că atunci când ești îndrăgostit totul devine posibil, iar dragostea te poate duce în situația de a face orice.

„Am vrut să mă sinucid. Da, din dragoste poți face orice. Penibil a fost asta, ce am vrut să fac. Am făcut gesturi gen închiriat avion, mers până la Operă la Viena, până la Paris în locații de genul acesta. Da, le-am făcut, elicoptere, camioane cu flori, dar astea au fost ale tinereții valuri. Acum nu știu dacă ai mai impresiona o femeie decât dacă i-ai aduce un Hermes, un Birkin de 70.000 de euro sau poate acela de un milion din crocodilul acela special”, a spus Cătălin Botezatu.

Botezatu a precizat că a fost și cerut în căsătorie și a cerut pe cineva, la rândul său, dar nu își mai dorește acest lucru. În plus, designerul vrea să fie mereu independent, nu să dea explicații legate de ce face și cum face.

„Cred că nu există om care să nu aibă regrete. Dar nu regret asta, pentru că am trăit aceste secvențe din viața mea în care da, mi-am consumat relații cu femei celebre. Nu cred că mi-aș mai dori acum să depind de cineva și să dau socoteală cuiva. Oricum și dacă aș fi fost căsătorit, tot la fel de independent aș fi fost”, a declarat Cătălin Botezatu.

În ce relație a fost cu Elena Ceaușescu

Creatorul de modă a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu. Pe atunci, Cătălin era manechin și a devenit rapid unicul model care îi dădea Elenei Ceaușescu flori la prezentări.

„Într-un complex de împrejurări, Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită ei, în mai puțin de 24 de ore am primit buletin de București”, a spus Cătălin Botezatu.

Cunoscutul designer a recunoscut că legătura cu Elena Ceaușescu a ajuns și la intimități.

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai spus Cătălin Botezatu, care a vrut să se sinucidă din dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *