Prima pagină » Actualitate » Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte! Medicii i-au descoperit o tumoră ascunsă

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte! Medicii i-au descoperit o tumoră ascunsă

15 mart. 2024, 12:33,
BZI.ro, în Actualitate

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte. Designerul a povestit că a avut o tumoră ce se afla în spatele apendicelui. Cătălin a plecat la un spital din Turcia, unde i-a fost salvată viața. La scurt timp după intervenția chirurgicală, acesta a trecut prin clipe de groază, când a suferit o hemoragie internă, iar medicii nu prea îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte!

Cătălin Botezatu a dezvăluit că avut o tumoare ascunsă. Designerul a povestit că medicii i-au descoperit o tumoare ascunsă în spatele apendicelui care i-a pus viața în pericol.

„Anul trecut am fost să-mi renovez chestia asta cu ultimele operații făcute și mai trebuia să-mi fac o operație. Nu aveam o problemă, dar trebuia să facă o remodelare. A fost o tumoare ascunsă în spatele apendicelui, pe care am descoperit-o întâmplător în Turcia, pentru că eu acolo îmi fac analizele“, a explicat Cătălin Botezatu.

Designerul a precizat că de-abia după ce l-au pus la ecograf, medicii i-au găsit o formă specială de apendicită.

„Nu am vrut să mă operez pentru că aveam prezentări în România. Mergând să-mi fac aceste analize, totul a fost perfect și filmam la o altă emisiune, iar în timpul emisiunii spuneam că simt niște înțepături. M-au băgat la un ecograf performant, care le-a venit din State, este un spital turco-american. Și când m-au băgat în acest ecograf au zis «într-adevăr, ai o formă specială de apendicită». Au zis să mă opereze, nu am vrut să mă operez pentru că aveam prezentări în România”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Tumora a fost găsită în spatele apendicelui

Cătălin Botezatu a decis să revină în țară și să se opereze aici de apendicită. În timpul operației, medicii au descoperit tumora localizată în spatele apendicelui.

„În România, mi-am scos apendicul și în momentul în care au scos apendicul au descoperit această tumoare, ascunsă în spatele apendicului. O tumoră nașpa rău de tot! Am trecut și în România prin tot felul de chestii de care nu vreau să-mi aduc aminte. Nu că n-aș avea încredere în medici și spitale, dar n-aș trimite pe nimeni în România”, a zis Cătălin Botezatu.

După ce a aflat de tumoră, Cătălin Botezatu a decis să se întoarcă la spitalul din Turcia, unde a fost operat.

„Eram pe moarte! Am făcut o operație extrem de periculoasă, ca și cum ai face chimio preț de un an! La trei zile după operație, am făcut o hemoragie internă. Și în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv. Toți doctorii spuneau «l-am salvat de cancer, moare de hemoragie». Norocul a fost că unul dintre medicii americani, care m-au operat stătea vis-a-vis, a venit repede și mi s-a băgat sânge. Operația a durat șase ore și trei minute. După operație îmi venea să-mi rup pieptul, atât de rău a fost”, a mai spus el.

Deși acum se simte mult mai bine, Cătălin Botezatu, care a fost la un pas de moarte, spune că mai trebuie să fie supus încă unei intervenții chirurgicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *