Prima pagină » Radio » Actualitate » Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți la America Express. S-a întâmplat „acasă” la Shakira

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți la America Express. S-a întâmplat „acasă” la Shakira

22 mart. 2023, 09:46, 2 ,
în Radio

Comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți în timp ce concurau la America Express și se aflau într-un cartier periculos din Barranquilla. Cei doi nu s-au gândit nicio clipă că ar putea păți una ca asta, însă momentul furtului a fost surprins pe cameră. Ulterior, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au povestit că acest eveniment nefericit i-a marcat profund.

Emisiunea America Express se apropie de final și doar trei echipe au mai rămas în concurs. Cei rămași în show fac tot posibilul să ajungă la Irina Fodor, pentru a-și adjudeca marele premiu. În plus, misiunile pe care le primesc sunt din ce în ce mai dificile și trebuie îndeplinite rapid. Și totuși, unii dintre concurenți ajung să se confrunte cu situații neprevăzute, chiar periculoase. Este și cazul echipei Bordea – Cortea, care a fost victima unui jaf.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți la America Express

Momente de panică surprinse în direct la America Express. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a fost jefuită ziua în amiaza mare, în plină stradă, într-una dintre cele mai periculoase zone din Columbia. Aceștia se aflau în orașul Barranquilla, locul în care s-a născut și a crescut Shakira.

La un moment dat, un localnic s-a apropiat de cei doi comedianți și le-a furat telefonul mobil pe care concurenții America Express primeau indicațiile de la Irina Fodor. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost marcați de acest eveniment nefericit și ulterior au aflat că zona în care se află este considerată una periculoasă.

Deși Barranquilla este o localitate turistică, fiind orașul în care are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume, cei doi concurenți au trăit pe pielea lor experiența unui jaf într-o țară sud-americană. Evenimentul s-a petrecut în etapa finală din America Express.

Au rămas fără telefon într-o fracțiune de secundă

Jaful a fost atât de rapid încât cei doi români nici nu au avut timp să reacționeze. Oricum, experiența aceasta le-a lăsat un gust amar și îi va face să fie mai prevăzători pe viitor.

„Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Cătălin Bordea.

„Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate”, a adăugat și Nelu Cortea.

„Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai spus cei doi comedianți.

Comentarii
  • Concurs de kkt intr-o tara de kkt !!!! Se laudau ca au bodyguarzi pe langa echipe! Unde erau acum bodyguarzii??? Dar daca unui cetatean columbian ii vine „ideea” sa rapeasca vreun concurent? Producatorii acestei emisiuni sunt de toata jena, avand in vedere cum au asigurat protectia concurentilor intr-o zona cunoscuta ca fiind periculoasa !!! O porcarie !!!!

  • ce am avut si ce am pierdut daca ii rapesc?
    ce produc acesti cetateni, util pentru societate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *