Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea se bucură de admirație de la Delia Matache! Comediantul a reușit să facă furori la iUmor

Cătălin Bordea se bucură de admirație de la Delia Matache! Comediantul a reușit să facă furori la iUmor

22 sept. 2023, 11:28,
în Cancan

Deși divorțul de Livia nu a fost o experiență ușoară, Cătălin Bordea se bucură de recunoaștere și admirație nu doar din partea publicului, ci și din partea Deliei Matache! Comediantul a reușit să impresioneze, devenind o nouă figură importantă a show-ului iUmor, asemănătoare cu Mihai Bendeac.

Vedeta de la Antena 1 a primit multe complimente în culisele emisiunii.

Cătălin Bordea se bucură de admirație de la Delia Matache!

După ce au câștigat competiția America Express, echipa de la Antena 1 le-a oferit „cadou” două locuri în juriu, înlocuindu-l pe Mihai Bendeac. Nelu Cortea a fost angajat inițial doar pentru un sezon, dar prietenul său apropiat a participat atât în 14, cât și în sezonul 15. Deoarece a petrecut o durată considerabilă alături de cântăreață și Cheloo, a reușit să lase o impresie pozitivă.

După ce a divorțat de Livia, Cătălin Bordea a devenit noul „macho” din echipa iUmor. De această părere este si colega lui, Delia Matache. În culisele filmărilor pentru noul sezon, cântăreața a avut numai cuvinte de laudă la adresa fizicului proaspăt divorțatului ei coleg:

„Bordea este un bărbat care, conform normelor sociale, arată foarte bine. Nu e gras, nu e slab, merge, aleargă, face sală. Deci e în standarde. Nu e nicio problemă că nu are păr, mai sunt și alții care n-au păr și sunt ok. Deci, nu e nicio problemă că nu are păr. Este fit, e bine! Dacă vrea, poate să vină dezbrăcat, eu i-am zis!”, a spus Delia.

Bineînțeles, dat fiind faptul că frumoasa cântăreață este măritată încă din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, ceea ce spune despre colegul său rămâne doar la nivelul de apreciere declarativă.

Andreea Antonescu și-ar fi dorit o idilă cu Cătălin Bordea

Andreea Antonescu a fost dată de gol de persoanele din anturajul lui Cătălin Bordea, care au mărturisit că aceasta ar fi încercat să se apropie de el mai mult decât de un prieten. Inițial, Andreea a început cu mesaje de susținere, spunându-i că îi este alături în divorțul de Livia.

La acea vreme, comediantul nu ar fi spus „nu” unei aventuri, doar că a dat înapoi, în momentul în care aceasta a început să spună lucruri nu tocmai frumoase despre fostul ei partener. Mai mult decât atât, Bordea s-ar fi simțit acaparat de toate mesajele Andreei, care și-ar fi dorit să aibă o aventură cu acesta.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie… Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, le-a povestit Cătălin Bordea prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`