Prima pagină » Actualitate » Cătălin Bordea, săltat de polițiști! Imaginile au devenit imediat virale!

Cătălin Bordea, săltat de polițiști! Imaginile au devenit imediat virale!

05 sept. 2024, 08:56,
în Actualitate

Cătălin Bordea a apărut într-o poză în care este săltat de polițiști. Imaginile au devenit imediat virale pe net. Comediantul a publicat pe Instagram câteva cadre de la filmări, acolo unde apare încătușat de oamenii legii, semn că actorul va juca rolul unui „băiat rău”.

Cătălin Bordea, săltat de polițiști

După divorțul de Livia, Cătălin Bordea a ținut primele pagini ale ziarelor. Comediantul era iubit și apreciat de fani, dar după despărțire, tot mai mulți internauți au empatizat cu el, iar acum îi sunt alături și îi urmăresc toată activitatea pe care o postează pe rețelele sociale.

Astfel, stand-up-rul a reușit să își crească comunitatea online, pe lângă jobul de comediant, unde face furori de câte ori urcă pe scenă, acum, a devenit și actor. Recent, a postat mai multe imagini pe Internet, spre bucuria fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură să vizioneze noul film de lungmetraj.

În ultimul timp, comediantul este foarte activ rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu cei ce-l apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa. De câteva zile, se află pe platourile de filmare ale unui lungmetraj care va apărea în curând în cinematografe.

Cătălin Bordea a a publicat pe Instagram câteva cadre de la filmări, acolo unde apare încătușat de oamenii legii, semn că actorul va juca rolul unui „băiat rău”.

Cătălin Bordea va avea primul rol principal într-un film de lungmetraj, „Mentorii”, produs de Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe.

„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lungmetraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, aşa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul şi castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot”, a declarat Cătălin Bordea.

„Mentorii” spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un tip mult prea imatur pentru vârsta lui, întâmplător viitor moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Doina Teodoru, noua iubită a lui Cătălin Bordea!

Doina Teodoru și Cătălin Bordea sunt doi dintre cei mai iubiți și apreciați actori de la noi din țară, iar în curând, fanii lor se vor bucura să îi vadă împreună în același proiect. Interesant este faptul că aceștia vor interpreta roluri de excepție, unde se vor preface că formează un cuplu.

Partenera lui Cătălin Scărlătescu a vorbit despre noul proiect, dezvăluind cum crede că va fi să fie iubita colegului său, Cătălin Bordea. Întrebată despre acest lucru, Doina Teodoru a spus că deja a trăit experiența de a fi partenera comediantului, mai exact în SUA.

„Am avut deja experiența în America. Este greu, va trebui să spăl tot, geamuri, va trebui să fac de mâncare, va trebui să fac eu practic tot. Să-l schimb cu altul mai încolo”, este declarația actriței postată pe Instagram, în dreptul cărăia scrie: „Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea”.

Actrița nu a dat alte detalii, căci dorește să le ofere și o doză de suspans fanilor săi, în timp ce Cătălin Bordea a apărut într-o poză în care este săltat de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
05 septembrie 2024
05 septembrie 2024