Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorț și și-a refăcut viața! Cine este tânăra care l-a făcut să o uite pe fosta soție

Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorț și și-a refăcut viața! Cine este tânăra care l-a făcut să o uite pe fosta soție

03 ian. 2024, 12:39,
în Cancan

Comediantul Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorț și și-a refăcut viața cu o tânără care seamănă izbitor cu fosta soție. Cei doi sunt de puțin timp împreună însă au fost într-o scurtă vacanță la Paris și au petrecut Revelionul împreună. Oricum, iubita lui Cătălin Bordea nu este străină de lumea vedetelor, fiind o renumită hairstylistă din Capitală.

Divorțul de Livia i-a dat viața peste cap lui Cătălin Bordea, care a trăit șocul vieții lui atunci când a aflat că femeia alături de care a petrecut ultimul deceniu s-a cuplat chiar cu prietenul lui, Spike. Însă, la mai bine de jumătate de an de la separarea oficială, se pare că și comediantul și-a refăcut viața sentimentală.

Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorț și și-a refăcut viața

Comediantul nu a petrecut sărbătorile de iarnă singur, așa cum probabil au crezut cei care știu prin ce a trecut acesta în ultimul an, ci alături de mai mulți prieteni de-ai săi, dar și de noua sa parteneră de viață. Oricu, se specula deja în urmă cu o lună că cei doi au fost în vacanță la Paris.

La câteva luni după ce a fost părăsit de Livia chiar pentru cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, rana lui Cătălin Bordea s-a vindecat, iar el a reușit să se reîndrăgostească. Potrivit Cancan.ro, iubita lui Bordea nu ar fi deloc străină de lumea vedetelor, căci petrece mult timp printre ele. Mai exact, tânăra cu care s-ar iubi comediantul ar fi Olga Barcari, un hairstylist renumit din Capitală, în vârstă de 36 de ani.

Cei doi ar fi petrecut împreună Revelionul, la clubul de comedie deținut de Cătălin Bordea în București. Mai mult, alături de ei au fost și prietenii bărbatului, printre care s-au numărat Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, George Tănase, dar și Ionuț Rusu.

Olga Barcari s-a și fotografiat alături de unii dintre prietenii lui Bordea la petrecerea de Revelion, însă în mediul online nu a apărut nicio imagine în care ea să stea la brațul comediantului. Potrivit sursei citate anterior, Bordea și Olga ar fi împreună de o lună de zile, însă ar dori să rămână discreți cu privire la povestea lor de dragoste.

Olga Barcari seamănă izbitor cu fosta soție a lui Bordea

În ceea ce privește aspectul fizic al femeilor din viața lui Cătălin Bordea, comediantul pare că are un tipar preferat și asta pentru că, așa cum reiese din imaginile cu fosta soție și cea care i-ar sta alături în prezent, se pare că cele două au mai multe trăsături fizice comune.

Olga Barcari, cea care ar fi noua iubită a lui Cătălin Bordea, îi seamănă izbitor Liviei Eftimie, fosta soție a acestuia, din mai multe puncte de vedere. Mai exact, cele două au aceeași culoare a părului, dar și aceeași tunsoare. Mai mult, și fizionomia feței se aseamănă, iar ambele au tenul măsliniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *