Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea își răsfață iubita „fără un motiv anume”. Ce surpriză i-a pregătit comediantul

Cătălin Bordea își răsfață iubita „fără un motiv anume”. Ce surpriză i-a pregătit comediantul

14 oct. 2024, 11:08,
Radu Vasiluță în Cancan

Cătălin Bordea este din nou îndrăgostit și își răsfață iubita dezinteresat, „fără un motiv anume”, însă este destul de discret cu privire la relația sa. Comediantul a trecut prin momente dificile în urmă cu un an, după ce soția l-a părăsit pentru unul dintre cei mai buni prieteni. Acum, Cătălin Bordea pare să fi găsit puterea de a merge mai departe, iar în viața lui a ieșit din nou Soarele.

După o perioadă destul de grea, lucrurile par să se fi așezat în viața lui Cătălin Bordea. Comediantul pare să fi trecut peste infidelitatea fostei soții, iar acum este foarte fericit alături de noua parteneră. Chiar dacă își trăiește destul de discret relația, acesta mai „scapă” câte ceva fanilor.

Cătălin Bordea își răsfață iubita „fără un motiv anume”

Cătălin Bordea s-a fotografiat într-o ipostază inedită, iar fanii l-au felicitat pentru acest lucru, dar și pentru faptul că a găsit puterea de a merge mai departe după o despărțire dureroasă de Livia. În urmă cu mai bine de un an, aceasta l-a părăsit și s-a afișat cu unul dintre prietenii apropiați ai comediantului.

Acum, juratul de la iUmor a mai oferit o șansă iubirii, chiar din vara acestui an, când a fost surprins în ipostaze tandre cu Elena Ardeleanu. Nu a vrut să ofere prea multe detalii, doar că se înțeleg foarte bine și sunt în procesul de cunoaștere.

„Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este”, declara, în urmă cu ceva timp, Cătălin Bordea.

Recent, comediantul s-a fotografiat în lift, cu un buchet de flori în mână și cu un mesaj amuzant. „Adu-i flori cum îți aduce ea reproșuri, fără un motiv anume”, a scris bărbatul la descrierea fotografiei, pe Instagram.

Cei mai importanți oameni din viața lui Bordea

Mama lui Cătălin Bordea avea 16 ani când l-a născut pe comediant, iar la scurt timp după acel moment, a plecat la muncă în străinătate. Astfel, Bordea a rămas în grija bunicilor, despre care el spune că sunt cei mai importanți oameni din viața lui. Totodată, și tatăl său l-a părăsit pe când avea doar doi ani.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat”, declara în urmă cu câțiva ani Cătălin Bordea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`