Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea, doliu după ce mama lui a murit. Femeia a fost răpusă de o boală cumplită

Cătălin Bordea, doliu după ce mama lui a murit. Femeia a fost răpusă de o boală cumplită

31 ian. 2024, 14:39,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Bordea este în doliu după ce mama lui, Mihaela, a murit miercuri, 31 ianuarie, fiind răpusă de o boală cumplită. Aceasta va fi înmormântată în localitatea botoșăneană Todireni, acolo unde a copilărit comediantul. Cătălin Bordea povestea în urmă cu ceva timp că la întoarcerea din America, mama lui i-a spus că îi recidivase cancerul.

La doar câteva luni după divorțul dureros, Cătălin Bordea traversează din nou momente cumplite. Mama acestuia, Mihaela, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, după o lungă și grea luptă cu cancerul. Cea care i-a dat viață s-a stins la doar 55 de ani.

Cătălin Bordea, doliu după ce mama lui a murit

Distrus de durere, Cătălin Bordea se pregătește să își conducă mama pe ultimul drum, înmormântarea având loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde a crescut și cunoscutul comediant, potrivit botosaninews.ro.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități.

Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, spunea Cătălin Bordea în urmă cu ceva timp.

A fost abandonat de tatăl său în autobuz

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie fericită, însă a știut cum să facă față situaților grele din viața sa. Comediantul a fost părăsit de tatăl său la doi ani, abandonat într-un autobuz, iar rolul mamei a fost luat de bunica ce i-a fost un adevărat sprijin.

Câștigătorul America Express nu a avut o copilărie ușoară. Mama sa avea doar 16 ani când l-a născut, iar bunica sa i-a fost cel mai mare sprijin. Acesta l-a crescut după ce mama sa a plecat în străinătate pentru a munci. Comediantul a declarat, de-a lungul anilor, că a fost nevoit să se maturizeze destul de repede pentru a avea grijă de frații săi mai mici, astfel că el o ajuta pe bunica sa.

În ceea ce o privește pe mama sa, Cătălin Bordea își anunțase fanii încă dinn 2017 despre suferința sa. Atunci, printr-un mesaj emoționant, comediantul și-a exprimat regretul pentru tot ce se întâmplă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *