Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea are iubită, la un an de la divorț. Cum au fost surprinși cei doi

Cătălin Bordea are iubită, la un an de la divorț. Cum au fost surprinși cei doi

17 iul. 2024, 14:38,
BZI.ro, în Cancan

Comediantul Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an de la divorț, părând să-și fi revenit din punct de vedere sentimental. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, însă au revenit în țară la câteva zile distanță unul de celălalt. Cătălin Bordea a așteptat-o pe Elena la aeroport, fiind foarte tandru și afectuos cu aceasta.

Cătălin Bordea a fost recent surprins într-o ipostază romantică alături de Elena Ardeleanu. La un an după divorțul dureros de Livia Eftimie, comediantul pare să își fi găsit din nou fericirea. Iată cum arată viaţa actorului în prezent, potrivit Unica.

Cătălin Bordea are iubită, la un an de la divorț

Elena Ardeleanu este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, un loc care a devenit un punct de reper important în povestea lor de dragoste. Elena tocmai ar fi revenit din Dubai când a fost surprinsă alături de Bordea, la aeroport. Se pare că relaţia lor ar fi început recent, iar întâlnirea lor în România a fost marcată de momente de tandrețe și afecțiune.

Elena Ardeleanu este o femeie frumoasă și elegantă, a cărei prezență alături de Cătălin Bordea a atras imediat atenția paparazzilor. Cei doi au avut parte de o întâlnire plină de pasiune și afecțiune. Paparazzi Cancan.ro au surprins momentele romantice dintre Cătălin Bordea și Elena Ardeleanu în fața unei vile impunătoare. După ce a parcat mașina, Bordea a fost extrem de amabil și i-a scos trollerul din portbagaj.

Cei doi și-au schimbat cuvinte dulci și priviri tandre, urmate de îmbrățișări și săruturi pasionale. Scena a fost atât de intensă încât au repetat-o de mai multe ori. În timp ce Elena, trăgându-și trollerul, se îndrepta spre locuință, unde o prietenă o aștepta, Bordea a rămas să o privească. Înainte de a se despărți, Elena i-a șoptit: „Te caut eu”​, potrivit sursei menţionate anterior.

Cătălin Bordea a făcut terapie după despărțirea de Livia

Divorțul de Livia Eftimie a fost un moment extrem de dificil pentru Cătălin Bordea. Actorul a declarat că a fost profund afectat de infidelitatea fostei soții, care l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, Spike. Pe lângă această trădare, comediantul a suferit și pierderea mamei sale la scurt timp după divorț, ceea ce a amplificat durerea sa.

Pentru a face față acestor traume, juratul de la „iUmor” a început să meargă la terapie, lucru pe care îl consideră esențial pentru sănătatea sa mentală.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *