Prima pagină » Cancan » Cătălin Bordea a publicat o imagine cu Raluca Bădulescu, iar internauții au luat-o razna. „Ai văzut pozele cu ea şi te-a încântat?”

Cătălin Bordea a publicat o imagine cu Raluca Bădulescu, iar internauții au luat-o razna. „Ai văzut pozele cu ea şi te-a încântat?”

13 sept. 2024, 10:55,
Cezar Bulgaru în Cancan

Recent, Cătălin Bordea a publicat o imagine cu Raluca Bădulescu, iar internauților nu a fost una extrem de promtă.

Raluca Bădulescu a fost în centrul atenției după ce și-a creat un cont pe o platformă destinată conținutului pentru adulți. Denumită „Regina regească”, aceasta a renunțat la toate inhibițiile și a pozat în ipostaze extrem de sexy. În timp ce unii i-au apreciat curajul, alții au criticat-o aspru.

Cu doar câteva ore în urmă, Cătălin Bordea a postat o fotografie cu Raluca Bădulescu. Cei doi par extrem de apropiați, ceea ce a provocat agitație printre unii utilizatori ai internetului. Imaginea a strâns peste 10.000 de like-uri, iar comentariile au fost numeroase.

Cătălin Bordea a publicat o imagine cu Raluca Bădulescu, iar internauții au luat-o razna

Cu doar câteva ore în urmă, Cătălin Bordea a postat o fotografie cu Raluca Bădulescu. Cei doi par extrem de apropiați, ceea ce a provocat agitație printre unii utilizatori ai internetului. Imaginea a strâns peste 10.000 de like-uri, iar comentariile au fost numeroase.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a fost aspru criticată pentru că și-a creat un cont pe o platformă destinată conținutului pentru adulți și a pozat în ipostaze provocatoare. Drept urmare, unii oameni l-au reproșat comediantului că s-a apropiat de Raluca Bădulescu după ce a văzut imaginile sale sexy.

„Ai văzut pozele cu ea și te-a încântat? Să-ți fie rușine, Raluca, credeam cu toții că ai mai mulți neuroni activi, nu îți e rușine de fii-tu să vadă pozele alea.”, a scris o tânără în secțiunea de comentarii a imaginii cu Raluca și Cătălin.

Raluca Bădulescu a fost întotdeauna o persoană liberă și cu o personalitate puternică. Nu a fost niciodată preocupată de ce spun alții și a decis să își trăiască viața după propriile sale dorințe.

„Este un lucru care face parte din personalitatea mea în primul rând. Nu este o chestie la care nu s-ar fi aşteptat lumea din partea mea pentru că întotdeauna eu am avut diferite tipuri de exprimare ale personalităţii, dar niciodată pe modelul reclamă la săpun sau la detergent. Promovez viaţa de noapte, frecventez petrecerile pe aici, prin străinătate… Dacă aş trăi vreo secundă cu gândul la ce spun alţii despre mine… chiar este ultimul lucru pe care l-aş face pe planeta asta.

Oamenii care mă cunosc, care mă plac, care sunt în jurul meu sau cei care mă cunosc doar prin intermediul mass-media, dacă mă plac cu adevărat, înseamnă că sunt la fel de liberi în gândire ca mine. Cei care nu mă plac… Asta este. Nu se poate în viaţă să fie toată lumea de acord cu tine.”, a declarat Raluca Bădulescu, în urmă cu aproximativ o lună, pentru CANCAN.RO.

Cine este Rareş Grigore, iubitul Ralucăi Bădulescu

Pe lângă o carieră medicală, Rareș Grigore își dedică timpul și unei alte pasiuni: muzica. El are un canal propriu pe YouTube unde își prezintă creațiile muzicale, evidențiind astfel o latură artistică surprinzătoare. Deși încă nu are un număr mare de urmăritori pe platformă, asocierea cu Raluca Bădulescu a adus mai multă atenție asupra talentului său.

În ciuda speculațiilor inițiale, Rareș nu este medic estetician, așa cum s-a crezut, ci este specializat în anatomie patologică, o ramură esențială în diagnosticarea bolilor prin analiza microscopică a țesuturilor. Activitatea sa la un laborator privat de analize medicale din București l-a adus în atenția publicului, fiind recunoscut pentru devotamentul său în domeniu.

Recent, Cătălin Bordea a publicat o imagine cu Raluca Bădulescu care a stârnit curiozitatea internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *