Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât valorează pensia alimentară pe care Reghe trebuie să o plătească copiilor? Până acum au primit doar 500 de lei

Cât valorează pensia alimentară pe care Reghe trebuie să o plătească copiilor? Până acum au primit doar 500 de lei

18 iun. 2022, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar miza este una uriașă: rodul iubirii lor, adică fiul celor doi. Judecătorii au luat primele decizii în ceea ce privește pensia alimentară pe care antrenorul de fotbal trebuie să o plătească soției sale și, de asemenea, a stabilit și cum se va desfășura programul în care acesta își poate vizita fiul.

Totodată, trebuie menționat faptul că Laurențiu Reghecampf a depus o cerere pentru o ordonanță președințială, iar conform portal.just.ro, aceasta este o procedură specială în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara, înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

Cât trebuie Laurențiu Reghecampf trebuie să-i plătească fiului său pe lună, după divorțul de Anamaria Prodan

Ei bine, magistrații au decis ca antrenorul de fotbal să achite lunar o pensie alimentară în valoare de o treime din veniturile sale, iar suma va fi achitată retroactiv începând cu februarie 2022, de la data la care s-a introdus cererea specială amintită mai sus.

Însă, pentru că la momentul actual Laurențiu Reghecampf este liber de contract și nu mai este antrenorul echipei de fotbal din bănie, el trebuie să plătească o pensie alimentară în valoare de 500 de lei, o sumă ce se raportează la salariul minim pe economie.

Cât despre programul de vizită, magistrații ar fi decis ca antrenorul să-l ia pe fiul său și al Anamariei Prodan la el acasă două weekend-uri din lună.

De asemena, potrivit sursei citate anterior, adolescentul va petrece toată lunea iulie alături de tatăl său.

La momentul actual, Laurențiu Reghecampf locuiește într-o vilă în Brănești, alături de noua sa parteneră de viață, dar și de fiul lor nou-născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *