Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât valorează bunurile pe care statul i le-a confiscat lui Călin Donca, din cauza problemelor cu legea

Cât valorează bunurile pe care statul i le-a confiscat lui Călin Donca, din cauza problemelor cu legea

16 sept. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Călin Donca are o avere impresionantă. De la casă, bunuri de lux și mașini modele exclusiviste, afaceristul și-a făcut toate poftele. Ei bine, multe dintre acestea se află în custodia poliției, căci s-a ales cu sechestru. Iată cât valorează!

Călin Donca conduce afaceri de succes și a avut încasări uriașe în ultimii ani. Așadar, a construit o casă superbă pentru familia lui, iar mai apoi a făcut ca toate visurile sale să devină realitate.

Cât valorează bunurile confiscate ale lui Călin Donca

De când a avut probleme cu legea, Călin Donca s-a confruntat cu câteva neplăceri în ceea ce privește averea lui. I-au fost confiscate mai multe bunuri, pe care i s-a pus sechestru. Deși există și șanse să le primească înapoi, afaceristului nu i-a fost ușor să treacă prin acest lucru.

Călin Donca avea în garaj mai multe mașini exclusiviste, modele foarte scumpe, dar deținea și obiecte de lux.

Ceasurile sale costă peste 500.000 euro, fiind vorba despre cele mai scumpe modele de pe piață. Călin Donca a dezvăluit că i s-a dat voie să folosească casa de lux pe care o deține, în timpul sechestrului.

„Aici, de obicei, îmi țineam mașinile și în garaj. Asta este, vremuri și vremuri. (…) Ca și bunuri materiale, am fost întrebat la cine au rămas. Noi avem în faza aceasta de sechestru posibilitatea să folosim anumite bunuri, cum ar fi casa. (…) Noi am avut patru mașini, în momentul în care s-a pus sechestru au fost ridicate. (…) S-au luat bani, suma nu este mare, noi nu ținem bani în casă. Aveam 7.000 euro, tocmai ne întorsesem dintr-o vacanță. Ca și bunuri, ni s-au luat toate ceasurile pe care le aveam, ni s-au luat bijuteriile din casă, două, trei lucruri de la soție. Ceasurile ușor peste jumătate de milion”, a declatat Călin Donca, la Viața fără filtru.

Afaceristul are o casă de peste 1 milion de euro

Călin Donca are o casă uriașă, unde locuiește alături de soția lui, Orianda, dar și de cei cinci copii pe care îi au. Când a construit-o, afaceristul a vrut să se încadreze în suma de 1 milion de euro, însă a spus că nu a reușit. Așadar, a cheltuit mai mult de 1 milion de euro pentru locuința lui.

Afaceristul a creat tot confortul pentru familia lui, având în vedere că are cinci copii, care fac școala acasă. Orianda Donca este sprijinul lui la orice pas și are grijă de cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`