Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât trebuie să scoți din buzunar ca să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a mărit prețurile: „S-au scumpit toate”

Cât trebuie să scoți din buzunar ca să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a mărit prețurile: „S-au scumpit toate”

04 iun. 2022, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Constantin Enceanu și-a deschis acum câțiva ani propriul restaurant, care, de acum înainte, va găzdui numeroși invitați care au ales să petreacă cele mai frumoase clipe alături de cei dragi în cele mai frumoase momente din viața lor. Odată cu creșterea prețurilor din toată țara, și interpretul de muzică populară s-a găsit nevoit să scumpească prețurile preparatelor care se servesc la local său.

Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a mânca la restaurantul lui Constantin Enceanu!

După ce au fost eliminate restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus, Constantin Enceanu are din ce în ce mai mult succes cu restaurantul lui din Filiași. Pe lângă preparate delicioase de care au parte toți clienții artistului, interpretul a organizat un loc de joacă pentru cei mici, astfel că părinții acestora se pot distra și relaxa în voie, fără să ducă grija micuților.

Costantin Enceanu a mărit prețurile

Constantin Enceanu a fost obligat să crească și el prețurile la propriul restaurant, având în vedere că, în ultima vreme, în țara noastră a avut loc o explozie de prețuri la toate categoriile. Așa că, acum, pentru un meciu de prânz care poate consta într-o porție de ciorbă și o porție de tocăniță, trebuie să scoți din buzunar circa 22 de lei.

„S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%.

O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.  Dacă înainte organizăm doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”, a spus artistul.

Interpretul de muzică populară este tare mândru de afacerea sa și de ce a reușit să clădească.

Unul dintre colaboratorii săi este nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu. Înainte de a veni valul de scumpiri, era necesar să scoți din buzunar circa 17 lei pentru meniul zilei.

„Acum trei ani, Cătălin Scărlătescu le-a școlit pe bucătăresele mele, a fost profesorul lor. În meniu, găsiți și ‘scoicile lui Scărlătescu și ‘burgerul lui Scărlătescu. Iar meniul zilei este de 17 lei, în care sunt incluse două feluri de mâncare, de pildă, ciorbă de văcuță și mămăliguță cu varză și cu ciolan afumat”, a mai precizat cântărețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *