Prima pagină » Titlurile zilei » Cât poate îndura un suflet? A crescut fără mamă, iar tatăl i-a murit, recent, luat de ape. Acum a ajuns pe drumuri, după ce socrii ei au bătut-o și au scos-o din casă, cu tot cu cei 3 copii

Cât poate îndura un suflet? A crescut fără mamă, iar tatăl i-a murit, recent, luat de ape. Acum a ajuns pe drumuri, după ce socrii ei au bătut-o și au scos-o din casă, cu tot cu cei 3 copii

08 iul. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Georgiana Irimia, fiica bărbatului mort ce a fost luat de viitură, la Pocreaca, are parte de o nouă lovitură. Ieșeanca, de doar 21 de ani, mamă a trei copii, a fost bătută și alungată în stradă de părinții concubinului său

După ce, în urmă cu aproximativ două luni, Georgiana Irimia și-a pierdut tatăl, acum aceasta are parte de încă o lovitură. La doar 21 de ani, tânăra, mamă a trei copii, în vârstă de 1 an și 7 luni, 3 și 6 ani, a fost bătută de socri și alungată de acasă. După o relație de 7 ani, femeia a rămas singură cu trei copii.

„Nu m-a bătut el, după o ceartă părinții lui, aceștia m-au bătut și m-au dat afară din casă. Ei nu m-au plăcut niciodată, dar acum situația a degenerat și m-au alungat. Am venit la casa părintească cu cei trei copii, pentru că nu mai puteam rămâne acolo. Cu bărbatul acesta trăiam de 7 ani, la 15 ani am avut primul copil cu el. Mă descurc foarte greu. Eu nu pot să muncesc, iar toți banii pe care îi avem sunt din alocații. După toată situația asta, el nu a spus nimic, a rămas cu părinții lui. Nu mai suntem împreună”, a declarat Georgiana Irimia.

Georgiana Irimia, fiica bărbatului ucis de viitură, la Pocreaca, a crescut fără mamă de la 11 ani

Georgiana a avut parte de o copilărie grea și nu își dorește ca cei trei copii să aibă aceeași soartă. Tânăra a rămas orfană de mamă de la vârsta de 11 ani și a fost crescută de tată. Din nefericire, și acesta a decedat, în luna mai a acestui an, după ce a fost luat de viitură.

„Săraca nu a avut pe nimeni care să o ajute, să îi dea un sfat. Mama ei a murit de când ea avea 11 ani. A crescut cu cei doi frați ai ei și cu tatăl lor. E cu băiatul acesta de când avea 14 ani, iar acum părinții lui s-au săturat de ea și au aruncat-o ca pe un gunoi. Ea e o fată bună, harnică, dar necăjită. Georgiana chiar are grijă de copii, îi iubește, îi hrănește, sunt mereu îmbrăcați curat, doar că îi este foarte greu”, a povestit o vecină de-a Georgianei. Tânăra mamă și cei trei copii au nevoie de ajutor.

„Mă gândesc în fiecare zi cum o să mă descurc mâine. Mă gândesc la faptul că vine iarna, îmi trebuie lemne, mâncare pentru copii. Eu nu pot merge la muncă, pentru că nu am cu cine să îi las, nu am nici buletin. Situația e foarte complicată și nu știu cum o să mă descurc”, a mai spus Georgiana Irimia.

Tatăl Goergianei a murit în luna mai a acestui an

Amintim că la începutul lunii mai 2022, un bărbat din localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, a fost luat de viitură în urma unei ploi torențiale. Bărbatul a fost căutat timp de aproape două zile, iar, după lungi căutări, acesta a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al căruțașului a fost găsit într-o zonă abruptă, la marginea satului. Reamintim faptul că, înainte cu două zile, bărbatul și-a dus fiica acasă, unde locuia împreună cu soțul ei, apoi a vrut să plece înapoi spre locuința lui.

Afară ploua torențial, iar în momentul în care a încercat să întoarcă propria căruță, la intersecția unde locuia fiica sa, Georgiana Irimia, în satul Pocreaca, a fost surprins de viitură și a fost tras în apă.

Comentarii
  • ###Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Singura sursa de bani a ei sunt banii vostrii si sexul ia placut inainte de a lua buletinul , copilasii vor urma aceiasi schema de viata , plingaciosii sa puna osu la treaba sa le ridice standardul de viata pina la adinci batrineti

  • Panarama care face imbecili, prosti ca ea. Pune osul la treabă imputitilor și nu mai stați cu mâna întinsă, că statul sunt eu care muncesc, vaco!!!!!!

  • Familia Ortodoxa

    Saraca de ea , a tras de poole de pe la 13 , 14 anisori si utie unde a ajuns !, acum ajutatio si datii de mincare si ingrijitio pina va cad coianele de atita grija si de munca

  • Va cerut cineva ceva vouă?Nu m-ai comentați aiurea și vedeți-vă de treabă dacă nu știți despre ce este vorba,bine că sunteți voi perfecți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *