Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât plătește Selly pentru doar o noapte de cazare în Istanbul. A ales cu iubita lui un hotel de lux de cinci stele

Cât plătește Selly pentru doar o noapte de cazare în Istanbul. A ales cu iubita lui un hotel de lux de cinci stele

21 sept. 2024, 14:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Selly și Smaranda au plecat într-o vacanță de lux în Turcia! Vloggerul a plătit bani grei pentru o singurp noapte de cazare la un hotel de cinci stele. Este una dintre cele mai luxoase locații din Turcia, iar Selly și iubita lui au parte de o priveliște de vis!

Vloggerul și-a dus iubita într-un loc de vis din Turcia. A ales una dintre cele mai luxoase destinații, iar hotelul pe care l-au ales este impresionant. Selly a postat mai multe imagini din vacanța de lux în care se află acum.

Selly plătește un preț incredibil pentru o singură noapte de cazare în Turcia

Selly și Smaranda se află într-o destinație superbă din Turcia. S-au asigurat că au parte de tot confortul de care au nevoie, astfel că au plătit un preț impresionant pentru o noapte de cazare la hotelul în care se află.

Conform datelor de pe platformele de rezervări, prețul pentru o noapte de cazare la un astfel de hotel pornește de la 9.200 lei, fără mic dejun. Dacă îți dorești și mic dejun continental inclus, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 9.700 lei.

Având în vedere zilele petrecute acolo și alte beneficii care necesită alte cheltuieli, Selly și iubita lui plătesc câteva mii de euro pentru vacanța din Istanbul. Vloggerul a postat mai multe imagini de vis pe rețelele de socializare.

Câți bani cheltuie Selly într-o lună

Selly are o carieră de succes în mediul online și mulți ani de muncă în spate, în care și-a dedicat timpul exclusiv acestui domeniu.

Așadar, și încasările pe care le are sunt uriașe. Vloggerul a dezvăluit în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai faptul că suma pe care o cheltuie într-un an se încadrează între 10.000 și 20.000 euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024