Prima pagină » Cancan » Cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta. Abia acum s-a aflat!

Cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta. Abia acum s-a aflat!

11 oct. 2021, 10:27,
în Cancan

Multă lume se întreabă cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta, fiica cântărețului și a Andreei Marin. Mariajul dintre cei doi nu a fost unul de durată cu toate că aceștia formau unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Ștefan și Andreea au luat-o pe drumuri separate, iar Violeta a rămas alături de “Zâna surprizelor”.

Cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta

Andrea Marin a format un cuplu cu Ștefan Bănică Jr. timp de aproape șapte ani. În urma mariajului celor doi s-a născut Violeta, care după separarea celor doi a rămas alături de Andreea Marin. Acum s-a aflat ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta, fiica lui și a Andreei Marin.

Până să împlinească vârsta de 18 ani, fiul mai mare al lui Ștefan Bănică a primit 1500 de euro pe lună drept pensie alimentară de la tată lui. Potrivit unui algoritm, Violeta ar primi o sumă silimară lunar drept pensie alimentară, respectiv 1500 de euro

Cine beneficiază de pensie alimentară

Pensia alimentară poate fi primită de către un minor, după ce un părinte este decăzut din drepturile părintești. Aceasta se calculează în funcție de numărul de copii pentru care se plătește pensia, precum și în funcție de veniturile nete ale persoanei în cauză, de care aceasta dispune.

În plus, acestea nu includ orele suplimentare, indemnizațiile de deplasare, de concediere, de transfer și salarii compensatorii. De asemenea, potrivit legii, pensia alimentară nu poate fi mai mare de jumătate din veniturile nete al persoanei care o plătește.

Ștefan Bănică Jr, deranjat de gestul fostei partenere de viață

Ștefan Bănică Jr. și fosta lui iubită, Camelia, au încercat și chiar au reușit să păstreze o relație civilizată, de dragul fiului lor, Radu Ștefan.

Totuși, a existat un moment în care actorul s-a supărat extrem de tare pe fosta lui parteneră, din cauza unui gest pe care femeia l-a făcut în urmă cu câțiva ani.

Ștefan și Camelia s-au despățit în anul 2006, iar la ”divorț”, actorul a cumpărat un apartament cu trei camere (a plătit 72% din valoarea lui) pe care l-a trecut pe numele fiului lor.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Împreună au un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni.

Lavinia Pârva s-a săturat de speculațiile potrivit cărora divorțul e aproape și a luat atitudine.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`