Prima pagină » Cultural » Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor. Eva și David au părăsit casa familiei și au început cursurile

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor. Eva și David au părăsit casa familiei și au început cursurile

05 sept. 2023, 11:55,
în Cultural

Andra și Cătălin Măruță nu economisesc când vine vorba de educația celor doi copii ai lor și multă lume a devenit curioasă să afle cât plătesc pe școala celor mici. Eva și David sunt pregătiți pentru începutul noului an școlar, iar recent, tatăl lor le-a arătat fanilor cât de emoționați au plecat de acasă în prima zi de școală. Aceștia învață la o școală privată de elită din București, iar costurile pe care cele două vedete de la ProTV le suportă anuală sunt foarte mari.

Familia Măruță este, fără îndoială, cea mai populară și activă în mediul online. Andra, Cătălin și cei doi copii ai lor, Eva și David, țin fanii la curent în fiecare zi cu diverse momente din viața lor. După toate distracțiile pe care le-au avut în această vară, copiii s-au întors acum la școală.

Eva și David au început cursurile

Prima zi de școală a fost plină de emoții pentru cei doi copii, iar Cătălin Măruță a înregistrat întregul moment. Eva și David au plecat de acasă îmbrăcați în uniformă, pregătiți să se reîntâlnească cu colegii lor.

În plus, în videoclipul pe care la distribuit online, prezentatorul de la ProTV a lăudat fiul său pentru că avea o ținută impecabilă pe care și-a pregătit-o cu atenție, reușind chiar să-și facă singur nod la cravată.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor

Andra și Cătălin sunt foarte interesați de educația copiilor lor, motiv pentru care au insistat ca aceștia să urmeze cursurile la o școală privată. Chiar dacă aceasta implică costuri considerabile, cei doi sunt dispuși să plătească oricât este necesar pentru ca Eva și David să beneficieze de o educație de calitate.

Amândoi studiază la aceeași instituție de învățământ, mai exact la Școala Cambrige din București. Doar taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro.

Costurile implică asigurarea elevilor, asistență academică, accesul la biblioteca digitală, conform informațiilor disponibile pe site-ul instituției. Cu toate acestea, costurile pentru cărți, uniforme, transport și servicii de catering (dacă sunt disponibile) nu sunt incluse în taxele menționate anterior și trebuie achitate separat.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, spunea Andra despre copiii ei în cadrul unui interviu mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *