Prima pagină » Cancan » Cât încasează lunar Silviu Prigoană de la stat. „Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Trăiesc doar din banii de pensie”

Cât încasează lunar Silviu Prigoană de la stat. „Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Trăiesc doar din banii de pensie”

30 aug. 2024, 10:21,
Cezar Bulgaru în Cancan

Acum, când toți pensionarii sunt cu gândul la recalcularea pensiilor, s-a aflat și cât încasează lunar Silviu Prigoană de la stat.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu s-a pensionat acum patru ani și a dezvăluit recent ce sumă primește de la stat, subliniind că de mult timp nu mai are nicio afacere.

Cât încasează lunar Silviu Prigoană de la stat

Silviu Prigoană a dezvăluit ce sumă primește de la stat, subliniind că de mult timp nu mai are nicio afacere.

„Am primit decizia. Nu au umblat la ea, nu au mișcat nimic. Deocamdată, gheață la mal. Staționăm. Urmează să mi-o mărească după noua lege. La un moment dat. Au zis: ești băiat prea bun și prea frumos ca să-ți umblăm la ea. Dar nu aveau cum să fie în plus. Mie mi-au recalculat-o anul acesta, în primăvară.

De când m-am pensionat, eu am mai contribuit. Iar decizia aceea a fost identică. Eu am avut niște contribuții extra în ultimii doi ani. A fost o mărire atunci, dar nu vreuna semnificativă. Nu m-au aruncat jos de pe fotoliu. E vorba de 1000 de lei’, a declarat Silviu Prigoană, potrivit fanatik.ro.

Silviu Prigoană se bucură de o pensie la care mulți nici nu ar îndrăzni să viseze

Silviu Prigoană a contribuit la bugetul statului timp de 20 de ani, iar acum primește lunar o sumă considerabilă, conform propriilor dezvăluiri. În trecut, salariul său brut era de 160.000 de euro, din care 60.000 de euro erau direcționați către stat.

Silviu Prigoană beneficiază de o pensie la care mulți nici nu ar îndrăzni să viseze, aceasta fiind de 11.000 de euro, echivalentul a aproximativ 55.000 de lei.

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!

Timp de 20 de ani eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar’, a declarat Silviu Prigoană, în cadrul podcast-ului realizat de Viorel Grigoroiu, scrie sursa citată.

Silviu Prigoană este un părinte strict

Chiar dacă spune că le face toate poftele băieților, aceștia au un program strict, pentru că tatăl lor nu se joacă când e vorba de educație. Eduard și Maximus se trezesc la ora 5.30 și la ora 21.00 sunt în pat.

„Orice ar fi, la 5.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21.00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singuri. Școala la privat, la British”, mărturisea Silviu Prigoană, în urmă cu ceva timp.

Silviu Prigoană încasează lunar de la stat o sumă frumoasă de care se bucură fară să mai fie nevoit să facă altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *