Prima pagină » Actualitate » Cât de slab pregătiți sunt polițiștii români? L-au certat pe un șofer care circula corect, spunându-i să intre pe contrasens: ”Așa e legislația rutieră! ” – VIDEO

Cât de slab pregătiți sunt polițiștii români? L-au certat pe un șofer care circula corect, spunându-i să intre pe contrasens: ”Așa e legislația rutieră! ” – VIDEO

06 sept. 2024, 10:07,
în Actualitate

Este de noaptea minții ce se întâmplă cu polițiștii români care, mare parte dintre ei sunt slab pregătiți. Intr-o filmare care circulă pe rețelele de socializare, un șofer este apostrofat de doi polițiști pentru că ”nu circulă așa cum arată legislația rutieră”.

Într-o intersecție dirijată de oamenii legii, un șofer cu o autoutilitară trece pe contrasens făcând stânga în timp ce o altă mașină circulă regulamentar. Polițiștii rutieri, în loc să-l oprească pe șoferul autoutilitarei, consideră că șoferul care circula regulamentar este cel vinovat. Dialogul între șofer și polițiștii care s-au răstit la el este unul halucinant și-l vom reda:

Polițist: Vezi că ai linie continuă, unde te bagi?
Polițistă: De ce sunteți pe banda doi? Dacă aveați mașină în față, trebuia să fiți în spatele ei!
Șofer: Stați așa. Ce am făcut?
Polițistă: Păi ce căutați pe banda 2?
Șofer: Păi unde să circul?
Polițistă: Haideți că nu aveți voie!
Șofer: Se circulă pe banda 1 aici?
Polițistă: Haideți domnule că nu ați înțeleg nimica.
Șofer: Păi da, nu am înțeles nimic. Unde trebuia să fiu?
Polițist: Să rămâi în spatele autoutilitarei.
Șofer: De ce?
Polițist: Că așa spune legislația. Vreți să rămâneți fără permis?
Șofer: Nu. Pentru ce? Ce am făcut?
Polițist: Uite, aici ai o linie continuă, da?
Șofer: Da, și ce am făcut?
Polițist: Cine îți dă dreptul să depășești în intersecție?
Șofer: Stați așa..
Polițist: Cine îți dă dreptul să depășești în intersecție te-am întrebat?
Șofer: Stați așa, se circulă pe banda aceea?
Polițist: Păi pe aici trebuie să mergi, nu pe aici. Ești în depășire.
Polițistă: Haideți vă rog…
Șofer: Da…

Dialogul nici nu mai trebuie comentat. Este absolut șocant cum polițiștii români sunt atât de slab pregătiți încât aproape îl obligă pe șofer să intre pe contrasens. Ba mai mult, dând dovadă de o aroganță supremă, omul legii vorbește pe un ton răstit la șofer. Cu asemenea polițiști români slab pregătiți este normal să se întâmple atâtea tragedii pe șoselele din România.

Comentarii
  • Nu ați înțeles nimic, ei, polițiștii, erau de fapt în Anglea, iar ăsta, șoferul, era pe banda 2, în depășire, datorită unui extorsiuni a unei drepte paralele care de fapt era hexagonala paralepipeda, atât de simplu! Respect la domnii polițiști pentru că l-au pus la punct pe netrebnicul infractor! Vai de sula voastră și de pregătirea profesională continuă…așa-i când puța e mai tare decât logica și legea la un loc:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *