Prima pagină » Magazin » Cat de razbunatori sunt barbatii intr-o relatie, in functie de zodie
Cat de razbunatori sunt barbatii intr-o relatie, in functie de zodie

Cat de razbunatori sunt barbatii intr-o relatie, in functie de zodie

12 feb. 2012, 14:41,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:269130;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Pentru ca nu totul e lapte si miere intr-o relatie, trebuie sa te pregatesti cumva si peste momentele mai putin bune in relatia cu iubitul. Certurile sunt normale intr-o relatie atat timp cat nu depasesc limita bunului simt (sau frecventa). Unul dintre pericole? Sa iti dai seama pe parcurs ca iubitul tau e un cu totul alt om cand relatia trece printr-un moment mai greu. Afla cat de razbunator, ranchiunos, periculos poate fi intr-o relatie, in functie de zodia lui!
Barbatul Berbec
Critica-l si iti intoarce o privire sau o replica usturatoare. Starneste-i gelozia si o sa te loveasca cu o avalansa de intrebari suspicioase, unele magulitoare, altele nu si nu te mira daca se razbuna starnindu-ti si el gelozie sau banuieli. Devine impulsiv, chiar agresiv, cand lucrurile nu sunt cum si le doreste. Îsi revarsa fara probleme mandria si caracterul vijelios asupra ta daca esti sub asteptarile lui.
Barbatul Taur
Este dominat de puterea fizica deci nu te mira daca tranteste ceva cand e nervos. Taurii nascuti sub o conjunctie astrala nefavorabila sunt chiar predipusi la violenta domestica. Este impulsiv si direct, daca are ceva de spus, fii sigura ca-ti spune chiar daca asta inseamna sa treaca peste limitele tale. Mai este si incapatanat, energic si gelos. Asadar, un amestec care poate exploda chiar si la cel mai mic impuls.
Barbatul Gemeni
El este barbatul nelinistit, preocupat de ceva si, daca il deranjezi, o sa te „rasplateasca”. Se enerveaza repede si face o placere din discutiile in contradictoriu pe care tinde sa le duca la extrem mai ales daca vrea sa se razbune cu ceva. Nu se sfieste sa-ti reproseze nemultumirile din cuplu, uneori chiar fara tact, desi nu crede nici el chiar tot ce spune. Oricum, replicile lui sunt ursturatoare.
Barbatul Rac
Poti fii convinsa ca-l cunosti si tot nu e de ajuns ca sa suporti frecventele schimbari de comportament. Are un temperament coleric, e greu sa tii pasul cu starile lui. Se supara, este aprig la manie, daca il dezamagesti iti arunca fara problema replici grele, usturatoare, poate chiar nu vorbeste cu tine cateva ore bune. Cand vrea sa se razbune, iti impune vreo ideea a lui fixa sau intoarce spatele.
Barbatul Leu
Stie cum sa te intoarca pe toate partile pana ajungi sa fii de acord cu el. Este mandru si ii place sa se impuna, asa ca orice incercare a ta de a-l tempera se va incheia cu tine primind niste replici usturatoare si pline de orgoliu masculin. Desi nu este genul de barbat care jigneste, felul in care iti poate vorbi la nervi surclaseaza limbajul trivial chiar fara sa foloseasca cuvintele urate. Este genul care tace si face, in acest caz, zice.
Barbatul Fecioara
Este in general un barbat calm. Asteapta sa-l vezi cand nu-i merge ceva cum vrea sau cand indraznesti sa faci o gluma pe seama lui: iti arunca o singura replica, pe ton dur si ironic, care te lasa masca si e de ajuns pentru el. Daca faci ceva sub asteptarile lui fie asteapta sa faci la fel a doua oara ca sa aiba motiv de reprosuri, fie se enerveaza putin si te critic din prima, sigur fiind ca are dreptate.
Barbatul Balanta
Este ca si zodia, un om echilibrat. Asta pana cand, intr-un fel sau altul, ii darami ordinea de mult stabilita. O replica care nu i-a placut, un gest necuvenit, o schimbare despre care nu l-ai anuntat si mai ales, un comportament nepotrivit in fata familiei sau prietenilor lui sunt cele mai bune motive ca sa-ti faca reprosuri, mici amenintari, ca sa-ti spuna cat de jignit se simte si cum nu mai poate accepta asa ceva a doua oara.
Barbatul Scorpion
Iata un barbat pe cat de serios si ordonat, pe atat de impulsiv, gelos si mandru. Printre prioritati iti pune mereu propriile dorinte si, daca nu esti de acord cu el se razbuna cu tacere. Doar tacere. Daca l-ai umilit cu ceva, nu se lasa pana nu-ti plateste cu aceeasi polisa, ba chiar mai mult de atat. Atunci cand ii faci reprosuri cu tonul ridicat devine agresiv si chiar jigneste. Fereste-te de el cand e nervos!
Barbatul Sagetator
Da, este razbunator, insa pe cat de sigur este el de atitudinea asta, pe atat de repede ii trece. Sau, mai bine zis, ii trece daca si tie iti trece. Daca nu, nu are mari probleme in a sta si cateva zile intre tine si el cu o stare de liniste totala presarata pe alocuri cu replici rautacioase. Devine capricios, ironic si razbunator doar daca il provoci sau il dezamagesti. În rest, toate bune si frumoase.
Barbatul Capricorn
Cu el nu stii niciodata cum vor sta lucrurile pentru ca este imprevizibil. Partea si mai proasta este ca poarta masti pe care le schimba frecvent si, cand ceva din ce faci sau spui este sub asteptarile lui, devine impulsiv, nu are scrupule si este convins ca trebuie sa-si faca cumva dreptate. Ambitia si determinarea lui de a reusi in tot ce-si propune poate aduce certuri in cuplu sau te poate face sa te simti vulnerabila.
Barbatul Varsator
Nu ii place sa fie dominat, dar vrea sa-i dai destul de multa atentie. Uraste sa-ti dea explicatii, dar le vrea de la tine. Orice mica cearta il poate aduce in pragul unei depresii sau chiar invers, in pragul unei stari de nervozitate care se lasa cu intors de spate si ignorarea ta totala. Daca nu ii dai libertatea atat de pretioasa, nu te mira daca iti face reprosuri despre tine sau despre relatie sau si mai mult, se razbuna platind cu aceeasi moneda.
Barbatul Pesti
Aparent este un barbat de zahar, iar inceputul relatiei este lapte si miere. De fapt, zaharul, laptele si mierea pot dura mult timp, dar asta daca nu luam in calcul gelozia si impulsivitatea pe care barbatul Pesti te lasa sa le descoperi la el cand ti-e lumea mai draga. Pregateste-te pentru intrebari capcana si mici verificari. Daca ii trezesti suspiciuni, o sa te rasplateasca cu aceeasi moneda ” ca sa vezi si tu cum e”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *