Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de pretențioasă este Irisha când se întâlnește cu bărbații. Vedeta nu se joacă: „Direct la block”

Cât de pretențioasă este Irisha când se întâlnește cu bărbații. Vedeta nu se joacă: „Direct la block”

13 iul. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Irisha este cunoscută pentru pretențiile pe care le are cu privire la întâlnirile cu bărbații. În ceea ce privește interacțiunea în mediul online, cântăreața mărturisește că nu răspunde la mesajele pe care le primește de la domni.

Irisha este o îndrăgită cântăreața originară din Republica Moldova și se poate mândri cu pretențiile pe care le are în materie de întâlnirile cu bărbații. Pune accent pe locul în care se întâlnesc, iar cei care îi scriu în mediul online nu au nicio șansă să primească un răspuns

Irisha, pretențioasă în materie de bărbați

Irisha are pretenții când vine vorba de locul în care îi cunoaște pe pretendenții ei. Îndrăgita cântăreață are cu să se mândrească, având trăsături frumoase ce ies în evidență, dar și un trup bine sculptat. Trebuie reținut faptul că vedeta nu răspunde la mesajele primite pe rețelele de socializare, astfel că ei nu au nicio șansă să poate vorbi cu ea, dacă nu se întâlnesc față în față.

Vedeta mărturisește că nu a ieșit niciodată la o întâlnire cu un băiat pe care l-a cunoscut pe internet și nu-și dorește să schimbe acest lucru. Mesajele primite nici nu se primeşte, deoarece intră direct la secțiunea de Block.

„Pe Instagram nici nu le bag în seama, direct la block intră, nu mai am răbdarea să le și răspund „domnule, nu ți-e rușine să faci așa ceva? Direct la block intră și la revedere. Așa vorbesc în viața de zi cu tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Dacă îi scrie cineva, eu nu am ieșit cu nimeni niciodată de pe online, niciodată în viața mea.

Nu există. Este exclus această variantă din start”, a declarat Irisha la Antena Stars.

Ce spune Irisha despre aplicațiile de dating

Aplicațiile de dating (n.r. întâlniri) sunt foarte populare printre români, iar Irisha are o părere fermă cu privire la folosirea lor. Vedeta afirmă că are mulți pretendenți și admiratori care să o curteze, astfel că în timpul ei liber preferă să facă alte activități, nu să aibă conversații cu bărbați pe care nu îi cunoaște.

Irisha se axează pe cariera profesională în detrimentul celei personale și se implică în numeroase proiecte care să-i aducă succes, dorindu-și un viitor cât mai sigur.

„Nu, am atâția pretendenți și admiratori încât mie nu-mi ajunge timpul să ies cu unul, doi dintre ei, dar să mai stau și pe o aplicație de dating? Sunt foarte focusată pe ce am eu de făcut și pe viitorul meu. Vreau pe acest pământ să las ceva în urmă, asta e scopul meu”, a mai adăugat Irisha.

Comentarii
  • Cine draq’ e vedeta asta? A câștigat vreo medalie la vreo olimpiada, a făcut cu vreo descoperire, a câștigat vreo medalie sportivă? Nu sunt o persoana invidioasă, dar m-am saturat de vedetele astea. Nu sunt vedete, sunt doar persoane care acceptă să -si expună viața privată.

  • Iar faceti reclama gratuita la toate boarfele ????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *