Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de mulți bani ”aruncă” Cristina Ciobănașu pe haine! Actrița, o cheltuitoare la capitolul vestimentar: ”Îmi place să arăt bine”

Cât de mulți bani ”aruncă” Cristina Ciobănașu pe haine! Actrița, o cheltuitoare la capitolul vestimentar: ”Îmi place să arăt bine”

30 iun. 2024, 13:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

O vedem tot timpul aranjată din cap până-n picioare și ne-am întrebat oare cât de mult investește Cristina Ciobănașu în haine. Artista ne dă și răspunsul și ne spune cât de cheltuitoare e la capitolul vestimentar!

E în lumina reflectoarelor de ani de zile, iar acest lucru bineînțeles că i-a adus Cristinei Ciobănașu foarte multe avantaje. Atunci când ești în fața camerelor de filmat trebuie să arăți perfect, iar cântăreața știe acest lucru și e atentă de fiecare dată la felul în care se afișează în public.

Cristina Ciobănașu ne spune cât de mulți bani ”aruncă” pe haine

Am întâlnit-o pe actriță la un eveniment monden, acolo unde ne-a vorbit și despre cât de mult investește ea în felul în care arată. Spunem ”investiție”, căci da, Cristina Ciobănașu chiar investește la acest capitol și e destul de preocupată de acest domeniu.

Vedeta mărturisește că încă de pe vremea când era în trupa Lala Band a început să cumpere foarte multe haine din banii pe care îi câștiga, atât ținute de scenă, cât și haine pentru viața de zi cu zi. Ea spune că de acolo a început să-și formeze o garderobă.

”O întrebare foarte grea, sunt mulți ani de investiții din punctul ăsta de vedere, cel puțin în anii în care cântam pe scene alături de trupa Lala Band investam foarte mulți bani din ce câștigam în ținutele pe care le purtam pe scenă pentru că era foarte important. Cred că de acolo am început cumva să-mi formez garderoba și să-i pun bazele”, ne-a spus Cristina Ciobănașu.

O mare parte din venitul ei lunar se duce pe ținute

Vedeta mărturisește că chiar și astăzi o bună parte din banii pe care îi câștigă se duc pe haine, iar asta nu o face neapărat pentru ca oamenii să vadă că se îmbracă bine, ci pentru că ea se simte bine în ceea ce poartă și îi place mereu să fie în regulă la acest capitol.

”Nu știu ce să zic, investesc o bună parte din banii pe care îi câștig în asta pentru că din asta trăiesc, asta îmi e imaginea și cumva îmi și place să arăt bine, adică dacă tot ies din casă vreau să mă simt bine în hainele pe care le port și să-mi placă de mine”, ne-a mai zis ea.

Cristina Ciobănașu ne mai spune că atunci când se îmbracă bine are mult mai multă încredere în ea și în propriile forțe, astfel că nu va neglija niciodată acest aspect.

”Asta nu pentru că vreau să mă vadă oamenii într-un anume fel, ci pentru că mă face pe mine să mă simt mai încrezătoare în mine și în forțele proprii. Vorba aia cu hainele îl fac pe om e cam adevărată”, a mai zis actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024