Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de mult l-a afectat pe Mihai Mitoșeru operația pe creier a mamei sale. Prezentatorul TV a trecut prin momente grele

Cât de mult l-a afectat pe Mihai Mitoșeru operația pe creier a mamei sale. Prezentatorul TV a trecut prin momente grele

20 apr. 2023, 23:59,
în Cancan ultimă oră

Mihai Mitoșeru a trecut prin mai multe momente grele, de-a lungul vieții sale. Totuși, unul dintre cele mai dificile a fost reprezentat de operația pe creier a mamei sale, moment în care prezentatorul de televiziune a intrat în depresie și a slăbit un număr de 13 kilograme.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Mihai Mitoșeru a făcut mărturisiri dureroase despre perioada grea prin care a trecut.

Camelia Mitoșeru a fost supusă unei operații pe creier

În anul 2020, Camelia Mitoșeru a fost supusă unei operații pe creier, pentru îndepărtarea unui meningiom. Despre clipele grele prin care fiul său a trecut, a povestit chiar el.

„A fost momentul în care mama a avut nevoie de acea intervenție chirurgicală pe creier și am avut o perioadă de depresie, pentru că mi-am dat seama că daca se întâmplă ceva cu ea voi rămâne singur pe lume. Am slăbit 13 kilograme, nu puteam să dorm, să fac nimic, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc.

Dar am reușit să depășesc acel moment, am avut parte și de ajutor specializat, am apelat la un psiholog, am fost și la duhovnic”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, potrivit informațiilor ofertie de unica.ro.

„Foarte multe lucruri neadevărate”

După o căsnicie care a durat trei ani de zile, Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au decis să meargă pe drumuri separate. Acum însă a vorbit despre neadevărurile apărute despre el în mediul online în ultimii ani, dar și despre singurătatea care credea că-i va fi benefică.

„Foarte multe lucruri neadevărate s-au spus în cei peste douăzeci de ani de când apar pe micul ecran. Nici nu le mai stiu, am fost „cuplat’ cu niște fete pe care nici macar nu le cunoșteam și nici nu le cunosc. În ambele relații, am fost foarte deschiși, nu ne umblam în telefoane, nu au existat momente de îndoială. Eram geloși, dar nu absurzi. În momentul în care iubești pe cineva și acel cineva te iubește, îndoială nu își are locul. Dacă apare, atunci cei doi nu mai au de ce să stea împreună.

La un moment dat am crezut că e bine să fii singur, că este bine să trăiești singur, că nu ai nevoie de cineva lângă tine, dar nu este deloc așa. Este foarte greu să fii singur, cel puțin pentru mine”, a continuat el, potrivit sursei amintite.

A trecut un an de când Camelia Mitoșeru a suferit o operație complicată pe creier. În urma unor analize amănunțite, medicii i-au găsit o tumoră beningă-meningiom.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles”, a explicat actrița la câteva luni după intervenție.

Mihai Mitoșeru: „Am avut bucuria să mă întorc în locul în care am crescut practic”

Recent, Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a fost serbată pe scena Teatrului Constantin Tănase din București în cadul Galelor Savoy.

„Am avut bucuria să mă întorc în locul în care am crescut practic, să revăd oameni frumoși pe care îi respect și îi iubesc, un public minunat și mai ales să o văd pe Mama sărbătorită după mai mult de 20 de ani petrecuți pe scena teatrului de revista! Mulțumim tuturor!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Tot de curând s-a zvonit că mama lui Mitoșeru este suspectă de accident vascular cerebral, după ce a ajuns cu ambulanța la spital. Panica a fost mare, mai ales că ea a fost operată pe creier.

„Nu a făcut AVC. Nu a mai luat pastilele, la care nu trebuie să renunțe toată viața. I-au făcut RMN. Medicii i-au spus să nu facă efort și să respecte cu strictețe, medicația prescrisă. Ceea ce ea nu a făcut. Ieri a fost externată, a venit acasă. M-a sunat, am vorbit. Este puțin obosită, dar se simte bine”, a mărturisit pentru CIAO.RO o prietenă apropiată a Cameliei Mitoșeru, care a îngrijit-o și i-a fost alături după operație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *