Cât de mult îl mai poate iubi! Frumoasa Ștefania, iubita tânărului care s-a stins în cumplitul accident de la Lețcani, are încă un mesaj cutremurător: „Pun pariu că e atât de frumos în Rai de când tu ai sosit!”

21 sept. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Ștefania, iubita tânărului care s-a stins în cumplitul accident de la Lețcani, a postat, chiar în ziua în care ar fi împlinit 2 ani de relație, un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook. Tânăra încă suferă și îi duce dorul iubitului său. Ștefania și Dănuț formau un cuplu din data de 18 septembrie 2020 și plănuiau ca după terminarea facultății să se căsătorească

Ștefania deplânge dispariția omului lângă care se vedea trăind tot restul vieții. Tânăra își alintă iubitul cu apelative precum „Steluța mea” și „Îngerul meu”. Deși au trecut patru luni de când Dănuț s-a stins din viață, Ștefania încă îl etichetează în fotografiile și postările sale, vrând să arate că se gândește la el. Mai mult, Ștefania a început, de curând, cursurile Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, unde era student și Dănuț.

o imagine cu Stefania si Danut

Tânăra încă suferă și îi duce enorm dorul iubitului său. Ștefania și Dănuț formau un cuplu din data de 18 septembrie 2020 și plănuiau ca după terminarea facultății să se căsătorească

Ștefania, iubita tânărului care s-a stins în cumplitul accident de la Lețcani: „Spune-mi, cum arată Raiul?”

 o imagine cu Stefania

Cu toate că nu va putea fi niciodată mireasa lui Dănuț Iliescu, Ștefania este împăcată cu gândul că a avut ocazia de se bucura de un dans special alături de omul iubit

Deși au trecut aproape 4 luni de când Dănuț Iliescu s-a stins din viață, murind carbonizat în tragicul accident de la Lețcani, Ștefania, iubita sa, încă postează pe rețele sociale mesaje în care deplânge dispariția celui pe care îl credea sufletul său pereche.

„Doi ani de când te iubesc și patru luni de când îmi este dor de tine.

Pentru că te-am întâlnit în vis și mi-ai spus să nu te uit niciodată… Spune-mi, cum arată în Rai? Este liniștit? E gratis, cum se spune? Oare soarele strălucește pentru totdeauna? Ți-au dispărut temerile și durerea? Pentru că aici, pe Pământ, se simte că tot binele lipsește de când ai plecat! Și aici, pe Pământ, totul e diferit. Există un gol. Sper că dansezi în cer! Și sper să cânți în corul îngerilor. Și sper ca îngerii să știe ce au! Pun pariu că e atât de frumos în Rai de când tu ai sosit! Spune-mi, ce faci sus în Rai? Zilele tale sunt pline de iubire și lumină? Există muzică? Există artă și aventură? Spune-mi, ești fericit? Ești mai viu? Pentru că aici, pe Pământ, se simte că tot binele lipsește de când ai plecat!”, a precizat Ștefania într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 o imagine cu Stefania si Danut

Deși au trecut aproape 4 luni de când Dănuț Iliescu s-a stins din viață, murind carbonizat în tragicul accident de la Lețcani, Ștefania, iubita sa, încă postează pe rețele sociale, mesaje în care deplânge dispariția celui pe care îl credea sufletul său pereche

Ștefania suferă enorm și nu poate trece peste moartea iubitului său!

o imagine cu Stefania si Danut

În luna august, în amintirea lui Dănuț, Ștefania și-a tatuat pe degetul inelar un tractoraș, deoarece iubitul său era student la Facultatea de Agronomie și era pasionat de utilaje agricole

În luna august, în amintirea lui Dănuț, Ștefania și-a tatuat pe degetul inelar un tractoraș, deoarece iubitul său era student la Facultatea de Agronomie și era pasionat de utilaje agricole. În dreptul fotografiei, tânăra a scris și câteva gânduri:

„Pentru că tu ai fost și vei rămâne dragostea mea!”.

Dănuț Iliescu era un băiat foarte muncitor, ajutându-și tatăl la toate muncile câmpului. Dănuț și Ștefania aveau planuri de căsătorie, sperând să-și petreacă restul vieții în doi.

„Eram la același liceu, ne aveam la prieteni pe rețele de socializare, dar nu ne cunoaștem atât de bine. Într-o zi, i-am răspuns din greșeală la un sondaj pus pe Facebook și de acolo a început povestea noastră. Prima dată, m-am îndrăgostit de părul lui creț și de ochii lui albaștri. Îmi plăcea caracterul lui, mereu avea grijă de mine, era foarte credincios, mă punea să mă rog și să merg la biserică mereu. Mi-a promis că, atunci când voi termina facultatea, o să mă ceară de soție. Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți”, spune tânăra.

Cu toate că nu va putea fi niciodată mireasa lui Dănuț Iliescu, Ștefania este împăcată cu gândul că a avut ocazia de se bucura de un dans special alături de omul iubit.

„Anul trecut, la o nuntă, mi s-a oferit acest cadou, dar și un dans… am dansat amândoi în fața tuturor, ca doi miri… mă bucur că Dumnezeu mi-a oferit acele momente și, mai ales, mă bucur că am simțit emoțiile de la dansul mirilor. Dumnezeu a vrut să-mi arate cum se simte…”, a precizat Ștefania, iubita tânărului care s-a stins în cumplitul accident de la Lețcani.

Comentarii
  • Pionierul Bobel

    Este un singur mod să afli unde este băiatul. Trebuie să te duci după el cât mai repede dacă îți este dor.

  • Ori ești prost,ori nu gândești!

  • Dr. Jeckstadt

    Sa fie de la lipsa pulii ca fata a luat-o asa tare pe aratura, sau asa e din nascare ? Si mortul, mortul ii raspunde au ba in timp util daca e viu ? Sa nu astepte fata raspuns ca la post-restant.
    Daca tot se stabileste o asemenea intelectuala comunicare, iaca, sunt o gramada de curiozitati de lamurit: desene animate se dau? in rai facebokkul e color ? au mai ramas virgine si pentru noi, paganii, sau fratii nostri muslimi babardesc 10.000 asa cum le scrie la cartea lor ?
    Eh, daca eroina vaduva a inceput „scoala” poate i se face mila vreunui boboc si ii face o lucrare la hormon, macar sa ii repare un pic secventa aia cu expunerea fiorilor in public (sau cum se cheama). O fi fata plinuta, da’ macar nu mai trebuie sa munceasca sa ii dea cep: doar sa mature paianjenii.

  • Zise Dr. RETARD

  • La asta duce băutura

  • Cârciumăreasa

    I-adevărat ? Le duce cu băutura ? O fi de la dor.

  • Aceasta este o știre ? Trebuie să știe toată lumea ca 2 copii needucați, tembeli și analfabeți se comportă ca atare ?Adică, trebuie să participăm emoțional la evenimentul care marca 2 ani de relație a doi proști ?

  • Sunt aici niste comentarii care ma uimesc cat de retardati pot fi tinerii din ziua de azi! Bineinteles ca toata vina este a bunicilor si apoi a parintilor, care au inteles democratia dupa mintea lor frustrata ca poti vorbi orice si oricand fara sa iti pese ca cineva poate suferi! Nu cred ca acest copil a cerut ceva de la cineva! Ea doar face niste postari pe retelele de socializare, asa cum face toata lumea din ziua de azi, de unde sunt preluate aceste imagini si comentate si cosmetizate de cei de la ziare pentru a face o stire cat mai atractiva pentru noi cititorii! Si acum vin cu intrebarea : ,, Chiar trebuie sa treceti si voi printr-o anumita situatie mai tragica pentru a realiza ca anumite cuvinte dor mai mult decat faptele,,! Daca nu va plac aceste stiri, treceti mai departe fara sa lasati si comentarii ca sa ne demonstrati cat de PROSTI POT FI UNII OAMENI IN ZIUA DE AZI!!!!!

  • Cei care lasati comentarii frumoase nustiu daca stiti dar ceia ce ziceti despre un om o ziceti despre voi, atat va duce capul si mintea ,niste oameni fustrsti care se plictisesc si aici is gasesc ocupatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *