Prima pagină » National » Cât de mult a crescut fiul Anei Baniciu. Micuțul a împlinit două luni

Cât de mult a crescut fiul Anei Baniciu. Micuțul a împlinit două luni

04 aug. 2024, 21:00,
B, , h, , în National

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt părinții unui băiețel frumos pe nume Aris. Micuțul a împlinit două luni și a adus multă bucurie în familia sa, de când a venit pe lume. Cu această ocazie, cântăreața a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, împreună cu o imagine a copilului.

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au devenit părinți. Micuțul Aris a împlinit două luni și a crescut foarte mult încă de la naștere. Mămica a publicat o imagine cu băiețelul ei, alături de un text emoționant.

Fiul Anei Baniciu a împlinit două luni

Ana Baniciu este o mămică împlinită și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Micuțul Aris a venit pe lume într-un moment oportun, iar părinții sunt cei mai bucuroși că au reușit să-și strângă în brațe micuțul.

Astăzi, băiețelul a împlinit două luni, iar cântăreața a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu el. Aris a crescut, iar Anei Baniciu nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul.

„Azi e ziua celui mai frumos băiat…al nostru! Două luni…cum au trecut”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Cum a fost nașterea pentru Ana Baniciu

Cu toate că și-a dorit să nască natural, Ana Baniciu a fost nevoită să nască prin cezariană. Artista mărturisește că nu a simțit durerea, fiind atât de nerăbdătoare să își cunoască fiul, pe Aris. A trecut cu bine peste acel moment intens, apoi a început un nou capitol în viața sa și a soțului ei, Edy Kovacs.

În ceea ce privește alăptatul, cântăreața afirmă că își hrănește bebelușul și cu formulă, deoarece nu are suficient lapte.

„Cezariana chiar nu am simțit-o. V-am spus că tolerez foarte bine durerea, în general, dar nu am simțit-o, probabil și pentru fapul că m-am concentrat foarte mult pe bebeluș și nu a mai contat persoana mea și durerile mele și cezariana mea. De alăptat nu mai alăptez exclusiv pentru că nu mai am suficient lapte, dar alăptez în continuare.”, a povestit Ana Baniciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024