Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de mare și frumoasă s-a făcut Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică 

Cât de mare și frumoasă s-a făcut Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică 

17 ian. 2022, 09:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o frumoasă domnișoară. În vârstă de 14 ani, Violeta are talent artistic și dorințe mari de la viață.

Andreea Marin este o jurnalistă și moderatoare TV din România, o femeie de succes și o mamă împlinită.

fiica andreei marin

Violeta, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică, este o prezență foarte discretă, recent, tânăra a însoțit-o pe mama sa la un eveniment dedicat femeilor

Fiica Andreei Marin, o domnișoară de o frumusețe răpitoare 

Violeta, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică, este o prezență foarte discretă, recent, tânăra a însoțit-o pe mama sa la un eveniment dedicat femeilor. A fost vorba despre o lansare de bijuterii la care Andreea Marin este ambasador. Înaltă și cu ochi albaștri, tânăra nu este foarte activă nici în mediul online. Ana Violeta Bănică este pasionată de muzică și cântă la pian zilnic, dar și de sport. Pentru a se menține în formă, tânăra domnișoară practică fotbal feminin, a dezvăluit mama sa într-un interviu. 

Andreea Marin declară că Violeta este cea mai bună prietenă a ei, ies des la plimbări și își povestesc totul. Celebra prezentatoare TV spune despre Violeta că ochii le diferențiază, în schimb, sunt la fel. Aceasta se vede prin fiica sa și trăiește alături de aceasta fiecare moment. 

colaj cu andreea marin

Ana Violeta Bănică este pasionată de muzică și cântă la pian zilnic, dar și de sport

„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează. Când este ceva important o întreb și pe mama” 

Fiica Andreei Marin spune că își dorește să preia din caracterul puternic al mamei pentru a deveni o persoană extrem de puternică. Cu planuri mari de viitor, tânăra este pasionată de domeniul avocaturii și își dorește să studieze peste hotarele țării, dar este pasionată și de artă, luând din talentul artistic al tatălui. 

„Eu cânt mai mult la pian. Piesa pe care am făcut-o cu tata nu o să o scot pentru public. Poate o scoate el mai târziu. Eu nu cânt în ea, doar am compus-o. Nu sunt într-o competiție cu fratele meu. Eu, momentan, mă concentrez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie. Îmi place foarte mult actoria, dar nu e un job stabil, mai ales că mi-ar plăcea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil”, spune tânăra.

La doar 14 ani, Violeta deja feminitate, fermitate și încredere de sine și îi moștenește pe amândoi părinți. 

colaj andreea marin si stefan banica jr cu cei doi copii

Relația cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr., este una destul de apropiată, petrec mult timp împreună și își arată dragostea prin gesturi mici

Legătura pe care o are Violeta cu tatăl său

Relația cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr., este una destul de apropiată, petrec mult timp împreună și își arată dragostea prin gesturi mici, dar cu o puternică semnificație. 

„Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi”, declară Violeta.   

Adolescenta a fost marcată în trecut de numele sonor al părinților și a povestit despre reacția pe care a avut-o când și-a văzut părinții la televizor. Micuța Violeta știa că părinții Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. sunt celebri, dar nu se aștepta ca aceștia să fie înconjurați de așa mulți fani. 

stefan banica jr alaturi de copii

„Nu sunt într-o competiție cu fratele meu. Eu, momentan, mă concentrez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie”

Violeta a fost asaltată și la școala privată pe care o urmează de popularitatea pe care o au părinții ei. Fiica Andreei Marin are 14 ani și le calcă pe urmele părinților. 

„Numele mamei face o diferență între mine și alți copii”, a declarat Violeta într-un interviu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *