Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de mare a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce imagine emoționantă a postat iubita antrenorului – FOTO 

Cât de mare a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce imagine emoționantă a postat iubita antrenorului – FOTO 

28 ian. 2024, 13:05,
în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se bucură de creșterea băiatului lor, care pe zi ce trece este din ce în ce mai mare, iar părinților lui nu le vine să creadă cât de repede trece timpul. Cei doi părinți imortalizează momente unice cu fiul lor. Recent, Corina Caciuc a postat o imagine emoționantă cu Liam. Iată cum l-a fotografiat! 

Cât de mare s-a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc 

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar cei doi sunt foarte fericiți și se bucură de creșterea și educația băiatului lor. 

Recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Corina Caciuc a postat o fotografie specială cu fiul ei și al antrenorului. Liam este băiat mare acum, iar mama lui imortalizează multe momente emoționante cu el. 

Laurențiu Reghecampf, imagini speciale cu burtica de gravidă a iubitei lui 

Până nu de mult, Corina Caciuc a păstrat o prezență discretă de când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Recent, însă, Laurențiu Reghecampf a publicat mai multe imagini alături de partenera sa. În una dintre acestea se observă burtica de gravidă a Corinei Caciuc, iar fotografiile nu lasă loc de interpretări, sugerând că cei doi sunt extrem de fericiți împreună. 

Câți copii are Laurențiu Reghecampf 

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit prima dată cu Mariana Pfeiffer, însă au decis să divorțeze în anul 2007. Din această căsnicie a rezultat o fetiță, care, din nefericire, s-a stins din viață la vârsta de un an, și un băiat, Luca Reghecampf. Antrenorul a trecut prin momente dificile în momentul pierderii fiicei sale și a avut dificultăți în a-și reveni din șoc. 

După despărțirea de prima soție, Laurențiu Reghecampf s-a recăsătorit cu Anamaria Prodan. Căsnicia lor a durat 15 ani și din această uniune s-a născut Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut sub numele de Bebeto încă de la o vârstă fragedă. Divorțul dintre cei doi a fost unul tumultuos, iar în prezent, Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, care l-a făcut tată în data de 19 mai 2022. 

Laurențiu Reghecampf se pregătește să devină din nou tată de băiat. Vestea a fost făcută cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare, iar cei doi au optat pentru un tort spectaculos cu un mesaj special pentru a sărbători acest moment. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *