Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Mesajul emoționant transmis de artistă, în ziua când Alexandru a împlinit 5 ani

Cât de mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Mesajul emoționant transmis de artistă, în ziua când Alexandru a împlinit 5 ani

26 mai 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Lavinia Pîrva este tare mândră de fiul ei, iar în ziua când Alexandru a împlinit 5 ani, aceasta a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram.

Lavinia Pîrva nu ratează nicio ocazie să-și țină urmăritorii de pe rețelele de socializare la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu internauții atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa a făcut și recent, atunci când fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit vârsta de 5 ani. Bruneta a postat câteva fotografii de la petrecerea de aniversare a băiatului ei, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„Timpul a trecut și trece atât de repede, încât nu știu când a crescut, a devenit independent și atât de personal. Astazi se împlinesc 5 ani de când Alexandru a venit pe lume. Astăzi, pentru noi a fost mai mult decat o sarbatoare.

Astazi a fost despre el, despre îngerașul nostru, despre minunea fără egal pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o! A fost o zi plină de culoare, veselie, bucurie, culoare și dulceață.”, a scris Lavinia Pîrva, pe pagina personală de Instagram.

Motivul pentru care Lavinia Pîrva nu poartă verigheta

De-a lungul timpului, nu puțini au fost cei care s-au întrebat de ce Lavinia Pîrva nu poartă verigheta, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr.

Astfel, vedeta a dorit să lămurească întreaga situație și a făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect.

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget.

Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni»”, a mai precizat Lavinia Pîrva, conform Viva.ro.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024