Prima pagină » Actualitate » Cât de jegoși pot fi cei din Guvern? Pensionarii vor primi, de la statul mafiot român, 69 de bani pe zi! Ce poți cumpăra din acești bani?

Cât de jegoși pot fi cei din Guvern? Pensionarii vor primi, de la statul mafiot român, 69 de bani pe zi! Ce poți cumpăra din acești bani?

20 feb. 2024, 10:53, 2 ,
în Actualitate

Guvernul României alcătuit din ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL vor să nenorocească de tot pensionarii țării, pe cei cu venituri mici. Concret, cardurile sociale vor avea 125 de lei odată la 6 luni. În aceste momente vă aducem aminte că aceste carduri sociale sunt încărcate cu 250 de lei, odată la două luni.

Asta în contextul în care Guvernul PSD-ist în frunte cu covrigarul Marcel Ciolacu cheltuie zeci de mii de lei pe lună doar pentru pomovare plătită pe Facebook

Guvernul ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL: Trăiți voi cu 69 de bani pe zi!

Inechitatea crește în fiecare zi în societatea românească unde, statisticile arată că o majoritate din populație trăiește în sărăcie. Ca o soluție la această sărăcie generalizată, Guvernul mafiot condus de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL dorește să scadă acest ajutor – cardurile sociale – care oricum este infim dar măcar aduce un mic plus celor aflați în nevoie.

Conform unui proiect de Hotărâre de Guvern (HG), se propune că tichetele sociale pentru produse alimentare și mese calde vor suferi modificări semnificative în perioada următoare. În 2024, valoarea acestora vă rămâne la 250 de lei, ca și în anul precedent, însă vor fi acordate o dată la două luni. În schimb, pentru intervalul 2025-2027, se preconizează o reducere a valorii nominale la 125 de lei, iar distribuția lor va avea loc o dată la șase luni. Această schimbare va conduce la o diminuare considerabilă a numărului de beneficiari și a sumelor alocate. De exemplu, fiecare beneficiar nu va mai primi 250 de lei, ci doar 125 de lei, o dată la șase luni, în loc de două luni, cum este în prezent.

La un calcul simplu, fiecare pensionar va primi câte 69 de bani pe zi ca să-și cumpere alimente. Ce poți cumpăra cu 69 de bani? O gumă sau o bomboană…

Anul 2025 va fi un an horror pentru români

Deja lipsa de eficiență a mafioților din guvernul PNL-PSD se vede prin măsurile anunțate a fi luate incepânt din 2025. Dacă românii nu vor schimba nimic și nu îi vor da afară pe corupții din ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL, aceștia vor avea mari chinuri din 2025.  Pe lângă suprataxele incluse în 2024 – taxa pe concediul medical, taxa pe indemnizația mamelor, în 2025 vor exista altele mult mai grele de suportat.

Românii trebuie să înțeleagă că este timpul pentru schimbare, timpul pentru ca patrioții să vină la guvernare! Actuala putere este mai preocupată să  negocieze comasarea alegerilor și să încalce Constituția României, par să fie mai preocupați să împartă ciolanul obținut din șpăgi decât să guverneze eficient.

Marcel Ciolacu a băgat mulți bani în reclame. Are 12 seturi în februarie, unele dintre ele conținând peste 10 alte reclame

Dacă e să facem un calcul că fiecare reclamă a fost sponsorizată cu 300-400 de lei, atunci rezultă o sumă de minim 18.000 de lei în doar 19 zile din luna februarie. Desigur, într-o perioadă în care fiecare leu contează, Marcel Ciolacu, cel mai tare covrigar din România aruncă cu banii pe relame – multe dintre ele mincinoase care conțin promisiuni deșarte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *