Prima pagină » Local » Cât de frumoși erau! Ştefania, iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani, despre Dănuț: ”Era cel mai bun om. Îl iubesc mult” – FOTO

Cât de frumoși erau! Ştefania, iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani, despre Dănuț: ”Era cel mai bun om. Îl iubesc mult” – FOTO

31 mai 2022, 16:04, 12 ,
în Local

Dănuț și Ştefania…Așa au fost până luni seara doi tineri la început de drum. Nimic nu părea că poate sta în calea fericirii lor, dar totuși, moartea a stat la pândă pe Drumul European, la Lețcani.

Ziua de luni a fost pentru Dănuț una dintre cele mai fericite pe care o trăise până atunci. Ca orice adolescent și-a dorit să obțină permisul de conducere. A reușit. Luni acesta a devenit șofer. A sărbătorit astă, la fel și iubita lui, Ştefania. Avea multe planuri împreună, iar permisul de conducere i-ar fi ajutat să ajungă în cele mai frumoase locuri în care să petreacă timp amândoi. Reporterii BZI au luat legătura cu Ştefania, iubita tânărului care s-a stins poate în cel mai oribil mod. Cu greu a spus câteva cuvinte despre omul pe care l-a iubit nespus.

”Era un băiat bun, muncitor…Lăsa orice să ajute pe alții. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau doar să știu ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate”, a spus Ştefania, iubita lui Dănuț.

Tânăra vrea să afle adevărul, așa cum toată lumea își dorește de altfel.

Un tânăr a murit carbonizat într-un grav accident petrecut la Lețcani

Amintim faptul că marți seara, 30 mai, în jurul orei 20.00, a avut loc un grav accident la Lețcani. Un tânăr de numai 18 ani, care se afla împreună cu prietenii, sărbătorind faptul că tocmai își luase permisul de conducere, a murit într-un teribil accident. Mașina în care se afla Dănuț pe locul pasagerului, în dreapta, s-a izbit cu putere într-un copac de pe marginea drumului și apoi a izbucnit în flăcări.

Din nefericire, tânărul de 18 ani, fiind încarcerat, nu a putut fi salvat la timp și a murit carbonizat.

„A fost un accident rutier între Lețcani și Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizat și era în vârstă de 18 ani, o victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj tip B”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Din afirmațiile oferite de către anchetatori, șoferul care se afla la volanul autoturismului, Andrei G. a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, dar și că de fapt, nu el se afla la volan, ci tânărul care și-a pierdut viața. Cu toate acestea, martorii îl contrazic.

Comentarii
  • Ciuprian Porumboiu

    Frumusetea-i trecatoare. Rumegusul din cap? Nu.

  • nici invidia nu se vindecă! Sic!

  • Frumosi da prosti. Daca aveau putina educatie nu se suiau cu un cretin baut in masina. Sunt sigur ca ei stiau ca a baut

  • Tara noastra

    Noi știm ca sugem conduși de un bețiv fara permis de tara … si ce putem face ?

  • Doamne fii Milostiv cu Parintii care au pierdut un fiu in floarea tineretii. Acesti parinti nu vor avea liniste si nu vor accepta ca fiul lor nu mai trece pragul casei parintesti.

  • De ce nu afisati mesajul?

  • Daca avea asigurare, victimele pot primi pana la 6 milioane de euro.
    Dar daca au chilit si au plecat tu-tu cu masina sa rupa copac, rusinica. Penalizare.

  • Romania educata

    Si daca intra pe contrasens, beat si cu viteza, omorand nevinovati, sa nu-l omori a doua oara?! Retarzi agresivi, fara educatie minima!

  • Idioata și criminală

    Idioato, știai ca vita aia care a produs accidentul și ti-a omorât qmicul este beata dar n-ai făcut nimic . V-ati suit in masina, olugofrenilor, sperând ca o sa hahaiti cu prietenii mai târziu, ca ce nebuni mai sunteți.
    Ești vinovata și ca ala a crăpat și pentru faptul ca puteau întra intr-un om nevinovat. Criminalo!

  • Sa te spal pe cap cu multa zeama , de invidie. * sa-te-as in *ur, pe tine si pe familia ta de albine. Ia-ti betiva care acum vrea dreptate si da-i drumul pe tapsan!

  • mai bocea una tot la fel acum doi ani, barbatu-su crapase in accident cu un prieten cand se intorceau de la club, si acum la fel, tot cu 2 fete in spate, aceeasi poveste… sa-i spuna careva la fatuca adevarul, baietii au iesit la combinat, s-au imbatat, unul a crapat, altul e in inchisoare. tu esti tanara, mergi inainte si nu te uita inapoi ca n-ai pierdut decat unul care umbla la fusta alteia

  • Sunteți cu toți niste prosti,știți numai să judecați ,cum puteți fi atât de haini? Ganditi-va că în locul lor ,ar putea fi oricând copii voștri sau chiar voi.
    Încetați să vă mai comportați așa ,nu aduceți nimic cu voi doar ură și atât.Nu mai judecați în momentul asta nu mai contează dacă erau beți sau nu, așa a vrut Dumnezeu să se întâmple puteam fi oricare dintre noi . Dumnezeu să-l odihnească în pace,păcat!😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *