Prima pagină » Cancan » Cât de frumoasă este fiica secretă a lui Damian Drăghici. Cu ce se ocupă tânăra

Cât de frumoasă este fiica secretă a lui Damian Drăghici. Cu ce se ocupă tânăra

14 iul. 2021, 12:16,
în Cancan

Damian Drăghici este cunoscut de toată lumea iar fiica lui secretă i-a uimit pe toți la cât de frumoasă este. Artistul a ferit-o de ochii lumii pe Nikolina timp de 20 de ani. Acum, mai multe detalii cu privire la frumoasa șatenă au ieșit la iveală.

Damian Drăghici a făcut public faptul că mai are o fiică pe nume Nikolina care timp de 20 de ani a trăit alături de mama sa în Grecia.

Cât de frumoasă este fiica secretă a lui Damian Drăghici

Artistul și-a dorit să consolideze relația cu fiica sa, deoarece în mare parte din viața ei nu i-a fost alături. Nikolina este fiica artistului din relația pe care acesta a avut-o pe când locuia în Grecia. Damian era în floarea vârstei atunci când a întâlnit-o pe mama Nikolinei, iar frumoasa lor poveste de dragoste s-a spulberat o dată cu venirea artistului în România.

Nikolina nu a urmat drumul spre industria muzicală ca și tatăl său, ci lucrează în domeniul frumuseții, mai precis este makeup artist. Fiica secretă a lui Damian ar fi venit în România încă din anul 2018 pentru a avea o relație mai apropiată cu tatăl ei.

Ce făcea Damian Drăghici în Grecia

Damian Drăghici a povestit despre experiența pe care a avut-o în tinerețe în Grecia. Artistul a ajuns până și să cerșească pe străzile Atenei în timp ce le cânta trecătorilor pentru a putea face un ban.

„Am vrut să ajung în America, dar nu aveam cum să înot până acolo și am plecat spre Timișoara, de acolo am ajuns în Iugoslavia, și în Iugoslavia am mers pe jos mulți kilometri, iar la un moment dat am ajuns în Grecia. În Grecia am început să cerșesc. De fapt, nu era chiar cerșeală, cântam pe la mese, mă duceam prin cafenele, dar pentru mine, fiind un copil, aveam 18 ani și două luni, era o mare umilință, ceva ce te omoară și îți omoară într-un fel visurile.

După care am găsit pe cineva care m-a întrebat dacă vreau să fac asta pentru tot restul vieții și m-a întrebat dacă mai cânt și la altceva. I-am zis că mai cânt și la orgă. M-a dus acasă la el, am cântat puțin la pian și mi-a propus să încep să cânt cu el. M-a angajat că organist și în câțiva ani am devenit cel mai bun keyboard player din Grecia.„, declara Dămian Drăghici mai de mult.

Cât de bogat este cântărețul Damian Drăghici

Popularitatea și succesul se văd și în declarația de avere a lui Damian Drăghici. Artistul deține doua terenuri, un apartament de 100 de metri pătrați, ceasuri și bijuterii în valoare de mai mult de 50.000 de euro, iar în primăvara anului 2017, pe cand era europarlamentar, a vandut un imobil cu prețul de 170.000 de euro.

În conturi, Drăghici are mai puțin de 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *