Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de frumoasă este fiica cea mică a regretatului poet Adrian Păunescu! A slăbit incredibil de mult și are un chip angelic

Cât de frumoasă este fiica cea mică a regretatului poet Adrian Păunescu! A slăbit incredibil de mult și are un chip angelic

09 iun. 2021, 14:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fiica cea mică a lui Adrian Păunescu a ajuns de nerecunoscut! Moartea tatălui său a schimbat-o total, iar dovadă stau fotografiile pe care tânăra în vârstă de 30 de ani le publică pe reţelele de socializare.

În noiembrie 2010, Adrian Păunescu a pierdut lupta cu o boală nemiloasă şi din nefericire s-a stins din viaţă. Vestea a provocat multă durere în familia acestuia, însă de departe cea mai afectată a fost fiica cea mică a regretatului poet.

Cum arată fiica cea mică a lui Adrian Păunescu

Ana Maria Paunescu şi-a iubit tatăl foarte mult, iar la înmormântarea lui nu a putut să se dezlipească nicio secundă de langă catafalc.

“N-am avut niciodata puterea sa ma gândesc că-l voi pierde pe tata, ca mi se va rataci reperul esential, ca se va risipi in efemer cea mai importanta certitudine pe care am primit-o de la viata”, a explicat Ana Maria la acea vreme.

Ana Maria a ajuns de nerecunoscut după moartea tatălui său. Toţi cei care o cunosc încă de mică ştiau faptul că moşteneşte structura robustă a tatălui său, însă silueta ei este acum ca trasă prin inel, după ce a reuşit să scape de kilogramele în plus.

Mulţi au fost îngrijoraţi de starea în care tânăra a ajuns, mai ales după ce în urmă cu câţiva ani a apărut la un eveniment în memoria tatălui său, iar acolo a fost văzută cum se sprijinea de pereţi pentru că nu mai avea deloc vlagă.

Cum a fost împărţită averea regretatului Adrian Păunescu

Bătălia pentru bunurile lui Adrian Păunescu a început imediat după moartea acestuia, iar lupta nu a fost deloc una uşoară.  Când s-a stins, poetul avea o casă în zona centrală a Capitalei, o propietate în Barca, judeţul Dolj, una în Bragadiru, una la Breaza, o casa la Roşia Montană, şi o alta la Vatra Dornei. Pe langă toate aceste bunuri, poetul Adrian Păunescu deţinea mai multe bijuterii, dar şi bani în conturi. Toate valorau în jur de 4 milioane de euro.

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au decis ca fiul poetului să primească cea mai mare parte: 1.300.000 de euro. Pe lista succesiunii a urmat soţia poetului, Carmen, care a încasat 1 milion de euro. Cele doua fiice, Anda Maria şi Andrea, au moştenit cote mai mici, mai exact 840.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *