Prima pagină » Magazin » Cat de buna este o femeie in pat in functie de zodie?
Cat de buna este o femeie in pat in functie de zodie?

Cat de buna este o femeie in pat in functie de zodie?

13 ian. 2011, 16:06,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:203177;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Capricorn. Esti foarte rezervata si ai nevoie de timp si dovezi inainte sa te daruiesti unui partener. Si nici nu vei sufla o vorba despre ceea ce se petrece intre cearsafuri. Ce se intampla in dormitor, ramane in dormitor! Cand esti atrasa de un barbat, devii foarte perseverenta in a-l cuceri, iar cand te indragostesti, te daruiesti cu toata fiinta. Iti place sa fii mangaiata pe spate si sarutata pe picioare.
Varsator. Relatiile de lunga durata te cam lasa rece, asa ca asta nu te impiedica sa întretii relatii sexuale cu un partener pe care abia l-ai cunoscut. Debordezi de pasiune salbatica, etti deschisa la experimente noi, dar si romantica atunci când este cazul. Cu siguranta ca orice barbat viseaza la o astfel de femeie lipsita de inhibitii si rebela. Esti maestra în sexul la telefon sau virtual, deoarece numai ideea de a nu-l avea lânga tine si de a-ti imagina chestii te excita foarte tare. Ideea de a fi surprinsa în timpul actului sexual este în topul fanteziilor tale sexuale.
Pesti. Astrele spun ca esti cea mai romantica dintre toate celelalte reprezentante ale semnelor zodiacale. Tu ce spui? De aceea ai si tendinta de a-ti multumi partenerul, rezolvând orice problema printr-o partida de sex de împacare. Îti place ca partenerul sa te seduca apelând la trucuri mai agresive, usor vulgare pentru ca tu esi mai lenesa si delasatoare.
Berbec. Esti extrem de spontana, senzuala, plina de vitalitate si cu instincte agresive urmate de impulsuri necontrolate. Cuvântul „pasiune” s-a inventat anume pentru tine, iar partenerul tau poate sa fie sigur ca nu se va plictisi niciodata cu tine. Îti place ca actul sexual sa fie spontan si iubesti ca partenerul sa se joace cu parul tau si sa-ti mângâie fata în timp ce faceti dragoste. Nu prea te intereseaza locul în care faci sex: pe bancheta din spate a unei masini sau pe canapeaua de acasa, te simti bine oriunde!
Taur. Nativii din zodia Taur sunt recunoscuti pentru senzualitatea lor si pentru un apetit sexual ridicat. Nu te „aprinzi” usor, urasti sexul pe „fast-forward”, de aceea îti place ca partenerul sa se joace cu simturile tale, astfel încât un preludiu prelungit imbinat cu momente de senzualitate si putina agresivitate sunt punctele tale forte care te aduc pe culmile gloriei atât pe tine, cât si pe partenerul tau. Abstinenta nu este pentru tine, de aceea cauti sa ai un partener stabil. Confortul este foarte important pentru tine, deci o partida de sex în casa este mai buna decât una la repezeala, în natura.
Gemeni. Esti maestra in arta flirtului, extrem de creativa in pat si usor de „aprins” daca partenerul tau stie sa se joace cu cuvintele, la propriu. O conversatie inteligenta poate sa distruga orice magie in pat, insa nu si pentru nativii din zodia Gemeni care o considera un preludiu prelungit. Iti zapacesti partenerul vorbind in timpul actului sexual, lucru care pe tine te excita la culme si iubesti sa-l saruti. O varietate de roluri pe care le puteti juca in pat sunt ceea ce iti trebuie ca sa nu te plictisesti.
Rac. Iti schimbi starea de spirit foarte usor si esti pregatita mereu sa faci dragoste. Atunci când partenerul îti ofera siguranta si stabilitate, poti fi foarte creativa în pat si te oferi cu trup si suflet. Chiar daca îti place sa îti satisfaci orice fantezie, nu îti plac acrobatiile. Adori sa faci dragoste pe plaja sau în apa.
Leu. Egoista, dar foarte creativa si pasionala atunci când faci dragoste. Te regasesti în descrierea aceasta, nu-i asa? Îti place sa fii cea care conduce în dormitor si adori sa joci cât mai multe roluri. Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa îl înfaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si în locuri mai putin private.
Fecioara. Nu prea te omori dupa sex, dar esti pregatita sa experimentezi, doar daca ai foarte mare încredere în partener. Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, în viata sexuala esti destul de conservatoare.
Balanta. Adori partidele de sex nebun, agresiv, dar pasional în acelasi timp. Esti atenta atât la necesitatile tale, dar nu le ignori nici pe cele ale partenerului. Atunci când esti relaxata, iese la iveala si latura ta romantica, deoarece nu degeaba a fi îndragiostita este ptincipalul tau de a trai.
Scorpion. Sexul este foarte important pentru tine, te bucuri de fiecare partida de sex si ai un apetit sexual ridicat. Stii sa fii tandra, senzuala si emani o sexualitate debordanta. Esti dispusa sa experimentezi orice cu intensitate maxima si sa te pierzi in placerile oferite de un act sexual.
Sagetator. Esti plina de pasiune si adori sa explorezi cu o placere nebuna, insa privesti sexual mai degraba ca pe un sport. In pat, ai tendinta sa fii „animalica”, chiar agresiva. Nu eziti sa-ti dezvalui dorintele si fanteziile care te pun pe jar in timpul unei partide de amor care nu va fi niciodata plictisitoare pentru ca vei avea grija de fiecare data sa te joci cu partenerul si sa experimentezi chiar si cele mai ciudate tehnici sexuale. Esti egoista cand vine vorba despre sex, iar daca te-ai plictisit in pat, vei trece imediat la urmatorul partener. (sursa: eva.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *