Prima pagină » Cancan » Cât de bine se înțeleg Vali Pungă și Raluca Bădulescu? Foștii soți au fost părinți de weekend pentru fiul lor

Cât de bine se înțeleg Vali Pungă și Raluca Bădulescu? Foștii soți au fost părinți de weekend pentru fiul lor

23 iun. 2022, 09:54,
BZI.ro, în Cancan

Vali Pungă și Raluca Bădulescu au rămas în relații bune chiar și după divorț. Cei doi sunt destul de apropiați și vorbesc zilnic. Chiar dacă mariajul lor s-a destrămat cu foarte mulți ani în urmă, vedetele continuă să meargă în vacanțe împreună. Ba mai mult, fostul soț al juratei de la „Bravo, ai stil” a precizat că stă la ea când vine în România.

Fiul lor, Alexandru, a ajuns la frumoasa vârstă de 19 ani. Tânărul le spune pe nume părinților săi, iar aceștia par să nu fie deranjați. Copilul acestora a crescut mai mult lângă bunici, iar părinții l-au vizitat în weekend. O vedetă ce este foarte implicată în creșterea celor mici este Ela Crăciun. Aceasta a scris chiar și două cărți despre parenting.

Vali Pungă și Raluca Bădulescu sunt extrem de apropiați chiar și după divorț

Vali Pungă și Raluca Bădulescu au fost căsătoriți timp de patru ani. Cei doi au făcut nunta în anul 2002, iar din relația lor a rezultat un copil. Chiar dacă au pus capăt mariajului, foștii soți se înțeleg extrem de bine. Deși au trecut mai bine de 19 ani de la divorț, părinții lui Alexandru pare că își petrec foarte mult timp împreună. Raluca Bădulescu a declarat într-un interviu că merg și în vacanțe împreună.

„Fostul meu soț, Vali Pungă, este un om minunat, avem o relație fantastica, mergem împreună, cu Florin și copilul, în vacante, ținem legătură, ne vizitam, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsa, toți trăim pentru Alex”, a declarat Raluca Bădulescu.

Mai mult de atât, fostul soț al vedetei a precizat că ori de câte ori vine în țară, stă în aceeași casă cu fosta soție. Acesta a recunoscut că vorbesc zilnic și că sunt o familie fericită, fiul său având doi tați. Se poate observa că cei doi sunt foarte apropiați și din postările de pe Instagram. Vali Pungă postează deseori imagini alături de fosta sa soție pe contul personal. 

De ce fiul Ralucăi Bădulescu nu îi spune mamă?

Fiul Ralucăi Bădulescu a împlinit recent frumoasa vârstă de 19 ani. Vedeta a precizat că băiatul său a crescut mai mult alături de bunici. Aceasta a recunoscut faptul că l-a vizitat de cele mai multe ori în weekend. Chiar dacă nu au petrecut foarte mult timp împreună, jurata de la „Bravo, ai stil” a spus că relația lor este una foarte bună și mereu își va ajuta fiul, ori de câte ori va avea nevoie. Fosta soție a lui Vali Pungă a precizat că Alex nu îi spune „mamă”, dar nu este deranjată de acest lucru. Ba mai mult, vedeta este încântată de faptul că este cea mai bună prietenă a copilului său.

„Nici nu aș fi vrut să-mi zică altfel, mai ales acum. Suntem cei mai buni prieteni. Eu învăț de la el. Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el. Știe foarte multe chestii despre muzică, modă, chestii, vocabular. Eu cred că trebuie să ține pasul cu tineretul nu să îi zic că știu eu mai bine, că îl învăț eu. În anumite chestiuni pot să-l consiliez dacă vine să mă întrebe, dar să știți că eu îl întreb pe el, pentru că aș vrea să fiu informată cu tot ceea ce se întâmplă acum”, a precizat Raluca Bădulescu. 

Fiul lui Vali Pungă și a Ralucăi Bădulescu locuiește în prezent cu iubita sa. Mai mult de atât, mama acestuia dorește să îi cumpere un apartament în Dubai pentru ca tânărul să aibă un venit constant. De asemenea, o mamă model este și Anca Serea. Vedeta se dedică celor mici, marea majoritate a timpului petrecând-o alături de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *