Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de bine sărută bărbații în funcție de zodie. Unii nu prea se pricep la asta
Cât de bine sărută bărbații în funcție de zodie. Unii nu prea se pricep la asta

Cât de bine sărută bărbații în funcție de zodie. Unii nu prea se pricep la asta

22 oct. 2024, 22:16,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Cum sărută bărbații în funcție de zodie. Dacă unii nu stau foarte bine la acest capitol, alții au abilitatea de a săruta ca în filme.

Se pare că astrele nu influențează doar comportamentul persoanelor, ci și felul în care sărută. În funcție de zodie, bărbații au moduri diferite de a săruta. Unii nu prea se pricep la asta, în timp ce alții te fac să simți fluturi în stomac.

Cum sărută bărbații în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt pasionali și plini de încredere, așa că sărutul lor este de-a dreptul uimitor. Acordă foarte multă importanță sărutului și va face orice pentru a cuceri o femeie care i-a picat cu tronc. Sărutul lor e brusc și pasional. Au capacitatea de a face o femeie să se simtă hipnotizată de sărutul lor.

Taur

Taurii sunt direcți, pasionali și seducători, iar sărutul lor te poate lăsa fără respirație. Nu se grăbesc niciodată, preferând să savureze fiecare moment, fiecare sărut, fiecare atingere și fiecare mângâiere. Acești nativi știu cum ar trebui să fie un sărut și știu cum să ofere plăcere. Știu cum să își exprime sentimentele, iar buzele lor sunt extrem de seducătoare.

Gemeni

Sărutul lor este extrem de pasional. Cel mai probabil vine după un schimb intens de priviri și după o scurtă giugiuleală. Bărbatul Gemeni sărută cu atenție și în toate modurile posibile. Te face să simți că visezi și te distrezi în același timp. După doar un sărut, vei ieși din lumea ta și vei intra în cea a bărbatului Gemeni.

Rac

Racul este foarte romantic, are nevoie de preludiu chiar și atunci când vine vorba de sărut. Sărută lung și pasional, deci e destul de greu să nu te îndrăgostești de el. Sărutul acestui nativ îți va transmite multă căldură și senazația de siguranță. Săruturile lor sunt calde și pline de pasiune.

Leu

Leii nu stau pe gânduri, sărută brusc și extrem de pasional. Nu se încurcă cu declarații siropoase și nu va apela la trucuri pentru a impresiona. Săruturile lor sunt catalogate ca fiind sălbatice, pline de pasiune. Dacă dorești un sărut romantic și să fii curtată, bărbatul Leu ți le poate oferi pe amândouă în același timp.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este cel mai bun la sărutat. Pentru el, totul trebuie să fie perfect, de la durata sărutului până la tehnică. Nu-i place să sărute ore în șir, dar nici nu se rezumă la câteva sărutări scurte. Bărbații Fecioară au abilitatea de a te face să simți că levitezi atunci când te sărută. Ei vor pune mereu nevoile partenerului pe primul loc.

Balanță

Bărbatul Balanță este foarte romantic și visător, iar când sărută are în minte eternitatea. Este un adevărat cuceritor, are o senzualitate puternică, iar sărutul este punctul său forte. Sărutul său îți taie respirația, dar vei vrea mai mult. Balanțele sunt pline de romantism.

Scorpion

Scorpionii sărută lung, adânc, pasional, umed și senzual. Te va face să îți dorești mai mult și să îți pierzi mințile, datorită firii lor pasionale. Devin creativi atunci când sărută. Dacă ai o fantezie mai specială, bărbații Scorpion sunt cei mai potriviți pentru a ți le îndeplini.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventuroși, optimiști și pasionali. Sărută atunci când cealaltă persoană se așteaptă cel mai puțin, dar vor face o glumiță înainte, pentru a destinde atmosfera. Săgetătorul este o fire spontană, iar dacă îți dorești romantism din partea lui, va fi destul de greu. Dacă reușești să obții romantism din partea lui, sărutul va dura o viață.

Capricorn

Capricornii sunt de părere că lucrurile necesită timp, iar la finalul totul va fi mai dulce. Nativii cred că lucrurile bune necesită timp. Când se termină distracția, începe dragostea, care este una reală și de durată. Atunci când își dorește cu adevărat să sărute, este plin de sentimente pasionale.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte diferiți în romantism. Au parte de povești ciudate de dragoste, iar săruturie lor sunt pline de ingeniozitate. Când vor să sărute pe cineva, o vor face foarte bine. Săruturile lor au la bază mișcări surprinzătoare, care te vor lăsa fără aer.

Pești

Peștii se gândesc mai mult la vorbit decât la acțiune. Le ia ceva timp până să facă primul pas spre sărut, dar vor da semne, poate, poate vine sărutul din partea celeilalte persoane. Pot fi încordați în timpul sărutului, dar nu se grăbesc nicăieri. Pot deveni agitați când se apropie momentul și e posibil să dea greș prima dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`