Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista – FOTO

Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista – FOTO

11 mai 2024, 16:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Loredana Groza reușește întotdeauna să atragă privirile tuturor. Artista are o siluetă de invidiat și mereu face tot posibilul pentru a se menține în formă. Iată cât de bine arată celebra cântăreață la vârsta de 53 de ani, dar și cum s-a afișat recent!

Loredana Groza poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Și asta nu este tot! Artista arată excelent la vârsta de 53 de ani.

Cât de bine arată Loredana Groza la 53 de ani

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Loredana Groza a publicat câteva fotografii de la ultimul eveniment la care a fost prezentă și pe care l-a onorat. Artista a reușit să atragă atenția tuturor.

Celebra cântăreață arată foarte bine la vârsta de 53 de ani. Ea are o siluetă de invidiat și este atentă să se mențină în formă.

Artista, secretul unei cariere de peste 40 de ani

În exclusivitate pentru Spynews.ro, site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Loredana Groza a vorbit despre secretul unei cariere de peste 40 de ani. Vedeta a explicat că a reușit să rămână în industrie atât de mult timp datorită faptului că este naturală pe scenă și dăruirii complete față de publicul său.

Cântăreața a spus că mereu spectatorii și fanii pot simți sinceritatea și că ea își dedică întregul suflet în tot ceea ce face, iar acesta este motivul succesului său. Chiar dacă uneori nu se simte la fel de energică și este obosită, artista face tot posibilul ca acest lucru să nu se observe și să mulțumească celor care vin să o asculte.

De asemenea, vedeta afirmă că oferă aceeași prestație la concerte, indiferent dacă este vorba de un număr mic de spectatori sau de săli întregi și stadioane.

„Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când am debutat la Steaua fără nume, dar e doar un număr, nu-l luați ca atare. Secretul e că de fiecare dată când urc pe scenă mă dăruiesc fără să aștept nimic în schimb, iar publicul cred că simte întotdeauna adevărul și simte când cineva nu se reține și își pune tot sufletul, toată vocea, chit că a doua zi sunt terminată, obosită, știu că în acel moment am dat tot. Nu contează că am cântat pe un stadion, într-o piață, pentru doi oameni, efortul meu e același de fiecare, nu mă abțin și nu mă rețin”, a declarat ea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *