Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât de afectat e CRBL de comentariile răutăcioase. Pe ce se concentrează artistul în viața sa

Cât de afectat e CRBL de comentariile răutăcioase. Pe ce se concentrează artistul în viața sa

28 sept. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

CRBL este un artist îndrăgit și se bucură de mult succes în România. A avut parte de numeroase comentarii negative de-a lungul timpului, însă acum nu mai pune accentul pe ele și își trăiește viața după propriile reguli.

CRBL este unul dintre îndrăgiții artiști din România care se bucură de mult succes. De-a lungul anilor a auzit numeroase păreri negative despre el și a explicat cum reușește să le facă față, deși poate părea complicat.

CRBL, despre comentariile negative pe care le primește

CRBL a abordat o strategie nouă cu privire la mesajele negative pe care le primește. Odată cu trecerea timpului, a învățat să pună accent pe lucrurile mai importante din viața sa și pare că totul îi iese excelent.

Artistul a declarat că nu-l mai interesează ce spun alții despre el și preferă să facă alegerile pe care le consideră corecte în viață. Deși uneori este dureros, încearcă să treacă repede și să se bucure necontenit. CRBL a afirmat că cei mai mulți oameni se tem să se judece pe sine, astfel că preferă să se concentreze pe ceilalți din jur.

„Eu sigur nu fac parte din profilul de șablon, nu pun mare preț pe tot ce spun oamenii din jurul meu. Doare câteodată, dar trec repede peste, e viața lor și părere lor. Am foarte mare grijă să rămân cu mine, să-mi văd de drumul și de viața mea, indiferent de părerea lor. Ei judecă pentru că le e frică să se judece pe ei. Mai bine se uită în curtea mea, decât în oglindă. Alegerea lor, eu îmi vpd de drum și asta îmi place, că nu știu unde duce drumul”, a povestit CRBL la Xtra Night Show.

Cât de greu a fost drumul către succes

CRBL și colegii săi au lansat trupa Simplu în anii 2000 și dorința lor a fost una clară, să ajungă în inimile românilor, lucru pe care l-au și reușit. Au lansat primele piese, dar intrarea pe radio, unde să le fie ascultată muzica părea destul de dificilă. La acea vreme internetul nu era o opțiune ca în prezent, iar totul părea aproape imposibil.

„Eram mult mai nebuni toți, mult mai mici, evident, și ca să poți să ajungi la televizor, ca să poți să ajungi la radio, era un drum anevoios, aproape imposibil. Nu exista Internet, vedeai doar la televizor oameni importanți din domeniu, își doreai să fii ca ei, mai ales eu fiind din Pitești, din provincie, pentru mine, Bucureștiul era ceva foarte greu, ceva intangibil”, a spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`