Prima pagină » Actualitate » Cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos! Prețurile au sărit în aer și în Grecia!
Cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos! Prețurile au sărit în aer și în Grecia!

Cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos! Prețurile au sărit în aer și în Grecia!

02 iul. 2024, 09:11,
BZI.ro, în Actualitate

Suntem aproape de mijlocul sezonului estival și românii sunt cu gândul la vacanțe. Mulți se gândesc deja la concediul de vară de pe plajele însorite ale Greciei. Unii au fost deja în vacanță și au publicat deja pe rețelele sociale impresii despre noile prețuri și condiții de la greci. Astfel, mulți au rămas surprinși când au văzut cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos.

Cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos!

Românii au început deja să-și pregătească bagajele pentru însorita Grecie. Cu siguranță una dintre cele mai căutate destinații de vară Thassos este una dintre cele mai, iar anual, peste un milion de români merg în concedii în Grecia. După scumpirile din România, turiștii români sunt îngrijorați de cât îi vor costa vacanțele pe plajele din Grecia.

Pe grupurile dedicate vacanțelor unde merg românii, pe rețelele de socializare, cei care au ajuns deja în Thassos au împărtășit informații despre prețurile la cazare, mâncare și închirierea șezlongurilor și umbrelelor.

„Hello! Tocmai am fost la Paradise Beach și vreau să vă spun prețurile de la plaja din fotografie (cea în purpuriu). Pentru două șezlonguri și o umbrelă + 4 băuturi, 25 euro de persoană. Deci 50 total! Am zis ca să știți ce buget e necesar în cazul în care doriți să vă petreceți ziua aici. Mai este amenajat capătul plajei dar nu am fost până acolo să întreb ce prețuri au. Zi frumoasă!”, a scris un român aflat în concediu în Grecia, pe Forum Thassos.

Alți români au povestit și ei despre prețurile de pe cunoscuta insulă grecească.

„Și dacă îți iei șezlongul tău de acasă cu umbreluța, nu e mai ok? De ce să dai banii pe niște fițe? Ai dat 300 lei pe un șezlong și îți petreci toată vacanța cu el, în Thassos. Iar cu banii de «fițe» vizitezi toată insula, închiriezi biciclete, un jeep, măcar să știi pentru ce cheltui bănuții”, a scris internautul român.

Românii se plâng că litoralul grecesc s-a schimbat în rău

Au fost și români care s-au plâns de condițiile pe care le-au găsit pe insula grecească în această vară.

„Thassos se schimbă urât, foarte urât. Banii sunt la putere, succesul și combinațiilor unora, care au intrat pe piață schimba radical totul. În 2018, când am venit pentru prima dată era spectaculos. Am, sper să fie o vacanță plăcută, dar cred că va fi ultima aici. Doamne ajuta să mă înșel…zic”, a povestit un alt turist.

O altă româncă a spus că cea mai bună ofertă pe care a găsit-o a fost pe plaja Porto Vathy Beach, acolo unde a scos din buzunar 40 de euro pentru două persoane. Pentru cei care nu doresc să scoată atâția bani din buzunar pentru un șezlong, pot sta și la prosop.

„A fost cea mai aglomerată plajă dintre toate cele pe care le-am vizitat până acum, îmi imaginez că în sezon nu ai loc să arunci un ac pe această plajă, dacă veniți în vârf de sezon încercați să ajungeți cât mai de dimineață, este un «must see». Dacă vreți să stați toată ziua la această plajă, un șezlong costă 25 euro / persoană“, a povestit românca, ce a spus cât costă un șezlong și o umbrelă în Thassos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *